A telefonomra felmásolt online jegy vonalkódját (vagy QR-kódját) le tudják olvasni kézi kódolvasóval vagy bármilyen más módon?
Ha a bejáratnál állok és fel kell mutatnom az online jegyemet telefonról?
Vagy mindenképpen ki kell nyomtatni egy A4-es papírlapra?
Most vásároltam először!
"feljebb kellett nyomni a kijelző fényerejét"
A MÁV appban épp ezért ha a vonalkódra koppintasz, akkor feltolja max fényerőre. Meg a teszkós klubkártya appban is.
"Szóval kamerát is kell használni!"
A te esetedben nem.
Csak annál az elb..ott idióta barom volános rendszernél.
Ahol online jegyet értékesítenek ott kötelesek mobiltelefonról képes olvasó berendezést tartani.
Ha nincs kérd el a panaszkönyvet.
#11-es vagyok. Értem már, miért akarod elektronikusan, de nem kéne így túlparázni!
Bérlettokról még nem hallottál? Vízhatlan, és az ilyen kisebb kellemetlenségektől is megvédi a jegyet/bérletet! Na meg zsebben, táskában nem éri nedvesség, és az a rövid pillanat, amíg felmutatod - semmi baja nem lesz! Szerinted ilyen esetben mindenki ugyanígy elkezd hirtelen aggódni, kétségbeesni, akinek papír alapú van? Nem, csak Te vagy túl pesszimista!
200%!
A mai olvasúk pedig képesek beolvasni képernyőről is a kódokat.
"Ahol online jegyet értékesítenek ott kötelesek mobiltelefonról képes olvasó berendezést tartani."
Ezt meséld el a reptéren amikor elhajtanak a mobiloddal és a nyomtatott beszállókártyát kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!