Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonomra felmásolt...

A telefonomra felmásolt online jegy vonalkódját (vagy QR-kódját) le tudják olvasni kézi kódolvasóval vagy bármilyen más módon?

Figyelt kérdés

Ha a bejáratnál állok és fel kell mutatnom az online jegyemet telefonról?

Vagy mindenképpen ki kell nyomtatni egy A4-es papírlapra?

Most vásároltam először!

2023. jún. 2. 15:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
52%

"feljebb kellett nyomni a kijelző fényerejét"

A MÁV appban épp ezért ha a vonalkódra koppintasz, akkor feltolja max fényerőre. Meg a teszkós klubkártya appban is.

"Szóval kamerát is kell használni!"

A te esetedben nem.

Csak annál az elb..ott idióta barom volános rendszernél.

2023. jún. 2. 16:10
 22/32 A kérdező kommentje:
Olyan értékes információkat mondtok, hogy csak kapkodom a fejem! Nagyon fel kell nőnöm ezekhez az új, "okos" rendszerekhez! Lehet hogy én vagyok túlzottan buta! :)
2023. jún. 2. 16:14
 23/32 A kérdező kommentje:
19. Igen, ezek mind valószínűek! Tudod, bármi megtörténhet! 😀😀😀
2023. jún. 2. 16:16
 24/32 anonim ***** válasza:
50%

Ahol online jegyet értékesítenek ott kötelesek mobiltelefonról képes olvasó berendezést tartani.

Ha nincs kérd el a panaszkönyvet.

2023. jún. 2. 16:55
 25/32 A kérdező kommentje:
24. Ez 100%?
2023. jún. 2. 17:13
 26/32 anonim ***** válasza:

#11-es vagyok. Értem már, miért akarod elektronikusan, de nem kéne így túlparázni!

Bérlettokról még nem hallottál? Vízhatlan, és az ilyen kisebb kellemetlenségektől is megvédi a jegyet/bérletet! Na meg zsebben, táskában nem éri nedvesség, és az a rövid pillanat, amíg felmutatod - semmi baja nem lesz! Szerinted ilyen esetben mindenki ugyanígy elkezd hirtelen aggódni, kétségbeesni, akinek papír alapú van? Nem, csak Te vagy túl pesszimista!

2023. jún. 2. 17:22
 27/32 anonim ***** válasza:
68%
Igen 100 százalék.
2023. jún. 2. 17:26
 28/32 anonim ***** válasza:
77%

200%!

A mai olvasúk pedig képesek beolvasni képernyőről is a kódokat.

2023. jún. 2. 18:16
 29/32 anonim ***** válasza:
22%

"Ahol online jegyet értékesítenek ott kötelesek mobiltelefonról képes olvasó berendezést tartani."

Ezt meséld el a reptéren amikor elhajtanak a mobiloddal és a nyomtatott beszállókártyát kérik.

2023. jún. 2. 18:24
 30/32 anonim ***** válasza:
Panaszold be a wizzairt meg a többi fapadost, az összes normális járatnál simán telefonról csekkolok pedig nem keveset repülök.
2023. jún. 2. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!