Szimonetta0404 kérdése:
Xiaomi 13 készüléket vásároltam. Hol tudok venni hozzá tokot? Már mindent bejártam, online sem találok.. Illetve, akinek van ilyen telefonja írhatna tapasztalatokat..
Figyelt kérdés
Xiaomi 13 tok2023. máj. 22. 19:44
1/14 anonim válasza:
Mindenki mondja, hogy az iphone az tularazott, na akkor 400 ezer ft egy kinai telefonert nem sok? csak az iphone tularazott? na itt bukott le a sok iphone hater hogy csak haterek
2/14 anonim válasza:
#1: mondjuk a lite éppen 140-be kerül csak, de lényeg, hogy mindenki hater, aki szerint te buta vagy.
3/14 anonim válasza:
Ki beszel a lite-rol? A kerdezo nem a lite-ot vette, akkor en meg beszelhetnek az iphone SE 2020 rol ami csak 120 ezer XDD
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Igen, minek ilyen draga telefon ha hasznalni sem tudod?
7/14 anonim válasza:
8/14 A kérdező kommentje:
Remek, tehát senki nem tudott normális választ adni.
Nem aliexpress fosra gondoltam, amit megveszek, leejtem és dobhatom ki mert, annyit ér.
2023. máj. 22. 23:27
9/14 anonim válasza:
magyarorszagon spigen sincs ra, erdekes.
10/14 anonim válasza:
#8 te nagyon okos, itthon is ugyan azokat a kínai tokokat árulják, csak 5x-ös áron :D 10+ éve van okostelefonom, azóta Kínából rendelem párszáz forintokért a tokokat, és egyik sem ment még tönkre sosem.
De konkrétan beírtam a google keresőbe hogy Xiaomi 13 tok és millió találatot dobott fel. Komolyan ennyire béna lennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!