Szimonetta0404 kérdése:
Xiaomi 13 készüléket vásároltam. Hol tudok venni hozzá tokot? Már mindent bejártam, online sem találok.. Illetve, akinek van ilyen telefonja írhatna tapasztalatokat..
Figyelt kérdés
Xiaomi 13 tok2023. máj. 22. 19:44
11/14 anonim válasza:
Ha már megvetted nem mindegy hogy kinek mi a tapasztalata?
12/14 anonim válasza:
10
nem mind, van par normalis gyarto is, pl. a spigen
13/14 anonim válasza:
“Remek, tehát senki nem tudott normális választ adni.”
Kaptál egy csomó linket, mi bajod?
“Nem aliexpress fosra gondoltam, amit megveszek, leejtem és dobhatom ki mert, annyit ér.”
Akkor ezt már a kérdés kiírásakor közölnöd kellett volna.
14/14 anonim válasza:
1. Te azt állítottad, hogy nem lehet kapni. Erre rá lett cáfolva. Tehát az állításod nem volt igaz. Ezen nem kell hisztizni.
2. Ha nem az "aliexpresses fosra gondoltál" írd oda. A kérdés részletező rublika nem dísznek van. Írhattad volna, hogy strapabíró tokot nem találsz. Egyből más a kérdés lényege. Amúgy ott vannak az egyedi tok készítő oldalak, azok jó minőségüek. Bírják, ha hülye vagy és eldobálod. 10 ezer körül már lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!