Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon akku hirtelen merülése...

Telefon akku hirtelen merülése ellen?

Figyelt kérdés

Egy sorozatot néztem a online-filmek oldalról és hirtelen elkezdet csökkenni a töltöttségi szintem.

Néha kiírta hogy ha nem frissítem a telefon tisztító alkalmazását(de nincsis olyanom) akkor lassúlni fog a telefon + több energiat szív le.

Nem tudtam mit kellett volna csinalnom de ez ellen lehet csinalni valamit?

Csak akkor szlopálja az energiat majd ha az oldalon rajta vagyok?

Vagy most mar így marad😢?

És hol töltsek le tisztító alkalmazast vagy hogy oldjam meg?

Valaszokat előre is köszi.

2023. ápr. 26. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Na most kicsit messiről indítok: mi írta ki, hogy nem frissítetted a telefon tisztító alkalmazását? Nem véletlenül az általad nézett weboldalon valami hirdetés? Ha erről van szó, akkor ne foglalkozz vele.

Semmiképp se tölts le semmiféle alkalmazást, amiket ilyen gyanús, sz..r oldalaon lévő reklámok akarnak rád tukmálni.

"Egy sorozatot néztem a online-filmek oldalról és hirtelen elkezdet csökkenni a töltöttségi szintem."

Nyilvánvalóan a videó lejátszás csökkenti az aksi kapacitásodat. nem tudom mit értesz az alatt, hogy hirtelen csökkent a töltöttségi szinted.

2023. ápr. 27. 00:05
 2/8 A kérdező kommentje:

1.nem nem a weboldal irta ki rendszer üzenet volt.nem szoktam hirdetésekre rákattintani annyira én se vagyok hülye.

2.nem töltök le semmi szart.

3.az normálos hogy 5 perc alatt kb 4% kot ment le a telom szerintem nem.

4. Még mi előtt valaki leírja vágom hogy rohadt késő van lefekszem nyugi most XD

2023. ápr. 27. 01:23
 3/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Amikor kezd gyengülni az akku (nő a belső ellenállás), az is jár ilyen tünetekkel, hogy nagyobb terhelésre gyorsabban beesik a feszültség.

Csak ezt a körülményt elfelejtetted említeni, hogy életkor / kihasználtság, ilyesmi.

"Lassulni" rövid u betű.

2023. ápr. 27. 09:22
 4/8 anonim válasza:
Milyen típusú telefon?
2023. ápr. 27. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor felugrik a "rendszerüzenet", akkor nézd meg hogy mi a forrása. Csak a weboldal generálja, vagy a készülékről egy alkalmazás? Ennyivel illene tisztában lenni.

Egy screenshot-ot is csinálhatsz róla ha hagyja magát.

De 99% hogy egy jól sikerült reklám szivat. Ha film nézés közben dobják be, logikus hogy jobban merül az akku mint egyébként, de van aki beszívja.

2023. ápr. 27. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:

"1.nem nem a weboldal irta ki rendszer üzenet volt.nem szoktam hirdetésekre rákattintani annyira én se vagyok hülye."

Weboldal is küldhet rendszerüzenetet.

Én még a világon olyat nem hallottam, hogy egy operációs rendszer elkezd alkalmazás áruházból "tisztító" appokat ajánlani, mert szerinte rossz az aksija. Mégis mi a makkot segíthet egy alkalmazás azon, hogy elöregszik az akkumulátorod?

2023. ápr. 27. 15:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Új a telefon
2023. ápr. 27. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:

"Új a telefon"

Nem tesz semmit. A használója az aki nem új, és nincs tisztában dolgokkal, ez a nagyobb probléma, nem a telefon.

2023. ápr. 30. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!