Online könyvolvasás?
Attól függ hol olvasod.
Ha egy csak szöveg alapú oldalt tölt be a telefon, az nem használ valami sokat.
Csak sima szöveg. :)
Csak azért kérdezem, mert közben folyamatosan bevan kapcsolva a mobilnet, szóval online vagyok amikor olvasok.
Nem fogyaszt sokat.
Ahogy írták, MAXIMUM 1-2 mega egy könyv, de az akkor már inkább egy egész könyvsorozat. :)
De amúgy belinkelhetnéd esetleg, hogy mire gondolsz konkrétan és megmondom neked.
"Csak azért kérdezem, mert közben folyamatosan bevan kapcsolva a mobilnet, szóval online vagyok amikor olvasok."
Ez nem számít. Ha betöltött egy csak szöveget tartalmazó weboldal, akkor onnantól már nem használ adatforgalmat.
Köszönöm szépen. :)
A Magyar Elektronikus Könyvtárból olvasok online könyveket.
Na most csak a példa kedvéért megnéztem az Egri csillagokat és a Kőszívű ember fiait a MEK-en, ha html-ben nyitod meg, akkor először csak betölti a fejezet címeket (kb. nulla adatforgalom), aztán ha megnyitsz egy fejezetet, akkor csak annak a szövegét tölti be, ami megint csak 20-30 KB, tehát nagyjából semmi.
De egyébként szerintem minden könyv fent van a MEK-en Word-ben, PDF-ben és valamilyen ebook formátumban is (PRC, EPUB, stb). Ezeket le tudod tölteni otthon, amikor wifin vagy és később internet kapcsolat nélkül is tudod őket olvasni. Az ebook formátumokhoz valószínűleg szükséged lesz egy ebook olvasó applikációra, gondolom tucatnyi ingyenes van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!