A telefonomra felmásolt online jegy vonalkódját (vagy QR-kódját) le tudják olvasni kézi kódolvasóval vagy bármilyen más módon?
Ha a bejáratnál állok és fel kell mutatnom az online jegyemet telefonról?
Vagy mindenképpen ki kell nyomtatni egy A4-es papírlapra?
Most vásároltam először!
A MÁV-Start ugyan elfogadja telefonon bemutatva is a jegyet, de ha a készüléked csak gyengébb fényerőre képes (mert pl. régebbi fajta), akkor nehézkes lehet a leolvasás. Főleg, ha süt a nap. De nekik van rá megoldásuk, ha nem megy, vagy legyint a kalauz, vagy bepötyögi a telefonján a jegyen betűvel is szereplő kódot és az ugyanaz, mintha leolvasná.
Egy tipikus mai telefont egy tipikus leolvasó szerintem ugyanúgy le tud olvasni, mint a papírt. De ha peched van, és pont nem, és az adott rendezvényszervező is elvileg kinyomtatott jegyet vár, akkor megszívtad.
Ha írják, hogy telefonon is elfogadják, akkor oké. Akkor is megkockáztatnám, ha 5 évnél nem régebbi a telód és beltérben vagy naplemente után lesz a leolvasás.
"De ha peched van, és pont nem, és az adott rendezvényszervező is elvileg kinyomtatott jegyet vár, akkor megszívtad. Ha írják, hogy telefonon is elfogadják, akkor oké."
Igen, fontos hogy írtátok, hogy mik a rendezvényszervezők elvárásai! Ha papírlap, akkor papírlap! Csak furcsállanám ezt a maradiságot 2023. júniusában, ha már online jegyárusítás lehetősége is fennáll!
6 éves a telefonom amúgy!
Értem, de ha azt kérik hogy nyomtasd ki, de nem nyomtatod ki, nem a mi hibánk.
Ne minket győzz meg, hanem járj utána hogy mi van akkor ha ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!