Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért használhat valaki...

Miért használhat valaki nyomógombos telefont?

Figyelt kérdés
Attól eltekintve, hogy nincs pénze (bár némelyik drágább, mint egy olcsóbb okostelefon), esetleg nyugdíjas, vagy kifejezetten strapabíró telefonra van szüksége. Más nem jut eszembe.
2023. jan. 5. 14:58
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
Én azért használok olcsó nyomógombosat, mert alkoholista vagyok és sok okos mobilt elhagytam, vagy lehúzták stb. Így itthon van az okos, de azt telefonálásra nem nagyon használom (bár van benne sim) a buta telefonnal meg megyek jövök. Kisebb, könnyebb is, és nem kell rá úgy vigyázni.
2023. jan. 6. 13:41
 52/54 anonim ***** válasza:
50: Igen, azok a régi oprendszerek okostelefonok voltak késői éveikben a nyomógombosakon. Ott van még a MeeGo, amit a Nokia fejlesztett ki 2009 körül, és a Sailfish OS, amit a Jolla, ami céget pedig a Nokia dolgozói alapították, mikor a Microsoft felvásárolta a Nokiát, de ők nem csatlakoztak hozzá, helyette létre hozták a Jollát, amit a mai napig fejlesztenek, a legújabb kiadás a Sailfish OS 4.0
2023. jan. 6. 13:54
 53/54 Szirty ***** válasza:
100%

"csak úgy éreztem, ha hallgatok, igazat adok"

Ha mások véleménye érdekel (ahogy írtad) és nem meggyőzni akarsz másokat a sajátodról, akkor a hallgatás a jobb megoldás. :)

Én pl. nem szeretem az okostelefont és egészen biztos hogy ezen nem tudsz változtatni.

2023. jan. 6. 14:38
 54/54 anonim ***** válasza:
Hol kell lepontozni a kérdezőt?
2023. jan. 6. 17:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!