Miért használhat valaki nyomógombos telefont?
Vagy nincs másra szüksége csak telefonálásra és irtózik a simogatós telefontól.
Ha nem lenne közösségi média a mobilon és nem lennének antiszociálisak, akkor a fiatalabbak (15-25 éveseknek) 80%-ának nyomógombos telefon elég lenne.
2023. jan. 5. 15:07
"Más nem jut eszembe."
Nekik meg eszébe jutott, ami neked nem.
Valószínűleg nincs semmi okuk váltani. Adj tippeket, hátha tudsz segíteni ezeken az embereken.
Én sem teszek dolgokat pl. pusztán csak azért, mert megtehetem.
2023. jan. 5. 15:09
3/54 A kérdező kommentje:
A közösségi médián, vagy akár a játékon kívül ezer másra is jó egy okostelefon. Mintha egy késsel csak kenyeret lehetne szelni...
4/54 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nekiállhatnám sorolni az érveket, de leperegnének róluk. Meg sem próbálom, különben is, valami nekem hasznos, más meg másnak.
5/54 A kérdező kommentje:
Nekem van mind a kettő. Közösségi oldalakon nem vagyok fenn, nem érdekelnek. Telefonálásra, sms-re teljesen jó a nyomógombos, azt használom, az nálam van mindig, annak a számát tudja mindenki. Az akksija egy hetet is kibír egy töltéssel. Az okostelefont akkor viszem magammal, ha melózni megyek vagy utazom valahová, inkább csak elütni az időt.
2023. jan. 5. 15:30
7/54 A kérdező kommentje:
Sok okostelefon is kibírja addig, vagy még tovább is, ha annyit használja csak az ember, mint egy nyomógombost. Persze ha rajta lóg egész nap, esetleg még játszik is, nyilván gyorsabban merül. Én azt gondolom, hogy érdemes végignézni a beállításokat, és megismerni a rendszert, mert érdekes dolgok kerülhetnek elő.
Megint egy olyan begyöpösödött, szűklátókörű kérdező aki el sem tudja képzelni hogy van másik élet azon kivül amit ő él.
Pedig hidd el kicsim, van!
A tehenek nem lilák!
A repülőgépek nem olyan kicsik, csak messze vannak!
Nem te kérdezted múltkor, hogy ha Afrikában 6 km-t gyalogolnak vízért, akkor miért nem költöznek inkább oda? :D
2023. jan. 5. 15:39
Én ismertem olyan embert aki azért használt olcsó nyomógombos telefont mert az építőiparban dolgozott és megunta, hogy állandóan történt valami az okostelefonjával. Munka közben összekente ragasztóval, festékkel, ráfolyt a hígító, stb... Telement állandóan porral.
2023. jan. 5. 15:45
#7 Mondjál már sok okostelefont ami kibírja egy hétig vagy tovább! De tényleg nem 2-3-at! Nem kell osztani az észt, meg lenézni azt akinek nincs szüksége, okostelefonra. Következő fokozat mi lesz? Leszólod azokat akiknek nem minimun fél millás telefonja van?
2023. jan. 5. 15:45
További kérdések: