Új telefon függetlenítése?
Figyelt kérdés
Lehetséges az, hogy pl adott esetben a yetteltől kiváltok egy készüléket és kártyafüggetlenítsék nekem? Vagy hol lehet ezt megoldani egy frissen kiváltott telefonnál?febr. 25. 20:06
1/6 anonim 

válasza:

Amikor én hoztam ki onnan anno telefont, (kifizettem egyben az egészet, nem részletre) le kell telnie 2 évnek, utána mehettem be, hogy függetleníteni szeretném.
Ennek pár éve. Most nem tudom hogyan van, de messengeren rá tudsz írni a Yettelesekre, szívesen válaszolnak.
2/6 anonim 

válasza:

Off: Van még manapság olyan, hogy függő telefon? LOL
3/6 anonim 

válasza:

Telekomnál eleve független készüléket adnak.
Ha boltban veszed (mediamarkt és hasonlók) ott is független készülékek vannak.
4/6 Morzsi007 

válasza:

Szerintem már az összes szolgáltatónál függetlent adnak, úgy tudom jó pár éve bejött egy új törvény, hogy csakis ilyen telefonokat lehet árusítani.
5/6 anonim 

válasza:

Mondjuk egy kétkártyás telefonnál elég nagy hülyeség lenne függővé tenni, ha nem lehet más szolgáltatóval IS használni
6/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom a yettelnél hogy működik de akkor majd benézek hozzájuk.
febr. 26. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!