Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telefon függetlenítése?

Új telefon függetlenítése?

Figyelt kérdés
Lehetséges az, hogy pl adott esetben a yetteltől kiváltok egy készüléket és kártyafüggetlenítsék nekem? Vagy hol lehet ezt megoldani egy frissen kiváltott telefonnál?

febr. 25. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Amikor én hoztam ki onnan anno telefont, (kifizettem egyben az egészet, nem részletre) le kell telnie 2 évnek, utána mehettem be, hogy függetleníteni szeretném.

Ennek pár éve. Most nem tudom hogyan van, de messengeren rá tudsz írni a Yettelesekre, szívesen válaszolnak.

febr. 25. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Off: Van még manapság olyan, hogy függő telefon? LOL
febr. 25. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Telekomnál eleve független készüléket adnak.

Ha boltban veszed (mediamarkt és hasonlók) ott is független készülékek vannak.

febr. 25. 20:52
 4/6 Morzsi007 ***** válasza:
Szerintem már az összes szolgáltatónál függetlent adnak, úgy tudom jó pár éve bejött egy új törvény, hogy csakis ilyen telefonokat lehet árusítani.
febr. 26. 06:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy kétkártyás telefonnál elég nagy hülyeség lenne függővé tenni, ha nem lehet más szolgáltatóval IS használni
febr. 26. 09:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom a yettelnél hogy működik de akkor majd benézek hozzájuk.
febr. 26. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!