Hogyan kell függetleníteni yetteles telefont függetlenre?
Figyelt kérdés
Ez ingyenes remélem..jól becsaptak.máj. 17. 20:43
2/6 anonim válasza:
Be kell menni egy yetteles üzletbe és ott megcsinálják. Ha nem a te neveden van a telefon, akkor a tulajdonossal. Én anyumtól kaptam meg a telefonját mikor 2 év után kapott az élő fizetése mellé másikat. Nekem más szolgáltatónál van feltoltokartyas tarifam így vele kellett mint a készülék eredeti tulajdonosával bemenni hogy függetleníteni lehessen.
4/6 anonim válasza:
Menj be a legközelebbi yettel boltba, és kérdezz meg valaki ott.
Nem hiszem, hogy pénzt kérnének, mert EU-s törvény írja elö, hogy ingyenesen kell függetleníteni a telefonokat.
Bár szerintem már eleve azt be kéne tiltani, hogy hálózati záras telefonokat áruljanak.
5/6 anonim válasza:
Már nem árul hálózati záras telefont a Telekom meg a Yettel sem. Talán a Vodafone-nál lehet még belefutni csak, de ott sem biztos. Gondolom ez valami régebbi készülék, emiatt van rajta hálózati zár. Üzletben ingyen függetlenítik, annyi, hogy az eredeti tulajdonosnak kell intéznie.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
máj. 18. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!