Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért használhat valaki...

Miért használhat valaki nyomógombos telefont?

Figyelt kérdés
Attól eltekintve, hogy nincs pénze (bár némelyik drágább, mint egy olcsóbb okostelefon), esetleg nyugdíjas, vagy kifejezetten strapabíró telefonra van szüksége. Más nem jut eszembe.
2023. jan. 5. 14:58
1 2 3 4 5 6
 41/54 Morzsi007 ***** válasza:
Engem az jobba érdekel, hogy miért használ valaki asztali naptárat, mikor van okos telefonja, fiatal, középkorú, minden francot oszt meg, nézeget a neten, de a teendőket papír alapon vezeti a naptárba, amit nem is visz magával.
2023. jan. 6. 11:15
 42/54 A kérdező kommentje:
Tőle kell megkérdezni, nekem jó ha havonta van toll a kezemben... pl. aláírni valamit.
2023. jan. 6. 11:21
 43/54 Szirty ***** válasza:

"...másrészt kíváncsi voltam a többiek álláspontjára, véleményére."

Ez addig rendben is volt amíg el nem kezdtél ellentmondani a tiéddel ellentétes vélekedéseknek.

2023. jan. 6. 12:19
 44/54 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de eleinte nem ez volt a szándékom, csak úgy éreztem, ha hallgatok, igazat adok (abban, hogy pl. 1 nap alatt lemerül, lefoglalja az embert a közösségi média, más érdekes nincs is benne, stb.).
2023. jan. 6. 12:42
 45/54 anonim ***** válasza:

# 37 10:00

Az lehet hogy úgy igen, de programokat nem tudnak rá telepíteni ;)

2023. jan. 6. 12:50
 46/54 anonim ***** válasza:
Az megvan, hogy rengeteg nyomógombos is okostelefon? Nem attól lesz okos, hogy érintőképernyője van.
2023. jan. 6. 13:05
 47/54 A kérdező kommentje:
#46 Ha a KaiOS-ra gondolsz, az egy fokkal jobb, de messze van a "rendes" okostelefonoktól. Ebbe néztem bele: [link]
2023. jan. 6. 13:20
 48/54 anonim ***** válasza:
Nem KaiOS, semmilyen modern hülyeség. 2010 előtti.
2023. jan. 6. 13:24
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Manapság is lehet nagyobb áruházakban 3-5 ezerért is nyomógombosat venni, és azon nincs android (vagy egyéb) rendszer - így nem tudnak rá telepíteni (pegasus) programokat :)
2023. jan. 6. 13:26
 50/54 A kérdező kommentje:

#48 Akkor talán Symbian, Bada, Blackberry, WinCE... mindegy. Ahogy írtam, egy fokkal jobb. Elsősorban azok érdekeltek, akik most vesznek újonnan ilyet, nem a régit használják, amit szeretnek, és lenne pénzük jobbra is. De erre már kaptam néhány választ.

#49 Nem biztos, de úgy tudom, hogy Pegasus csak iPhone-ra van. Ebbe inkább bele sem megyek...

2023. jan. 6. 13:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!