Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen szolgaltatonal éri meg...

Milyen szolgaltatonal éri meg tarifa csomagot fizetni?

Figyelt kérdés

Jelenleg Yettelnél vagyok, de egyre csak drágul minden csomag, már nem nagyon éri meg nekem.

Jelenleg 50 GB netért és 150 elbeszélhető percért majdnem 11 ezret fizetek és most kaptam értesítést arról, hogy a kövi hónaptól még fog emelkedni ennek a díja 3,7 %al, amit már nem szeretnék tovább fizetni.

Ki milyen csomagért, mennyit fizet?

Nálam inkább csak a net a lényeg, telefonálni nem nagyon szoktam.

Esetleg ozthoni netcsomaggal is érdekelne kombó

Köszönöm ha ajánlotok valamit

ma 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem telefonálsz, csak mobilinternetre van szükséged, akkor az előfizetéses csomagok általában nem érik meg.

Jelenleg a Vodafone (One) kínál egy 7 000 Ft-os előfizetéses csomagot (március végéig), amely korlátlan mobilnetet biztosít, és a hívások díja 25 Ft/perc. Ez most kedvező lehet, de ha az ajánlat megszűnik, akkor egyik előfizetéses csomag sem lesz igazán előnyös számodra, ha kizárólag internetezel.

Feltöltőkártyás opciók a Vodafone-nál:

20 GB mobilinternet – 5 000 Ft / 30 nap

500 GB mobilinternet – 8 000 Ft / 30 nap

Hívásdíj: 19 Ft/perc

Ha nem telefonálsz rendszeresen, akkor egy feltöltőkártyás csomag jobban megérheti, mert az előfizetéses csomagok ritkán kínálnak ilyen jó ár-érték arányú mobilnetet.

ma 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Telekomnál 60 giga net és a mobil M tarifa 11990Ft

Ezzel telekom irányba korlátlanul beszélhetsz, más iránby pedig 37 ft/perc

Vagy van havi 700-ért az annyit fizetsz amennyit beszélsz tarifa, ez szintén 37 forintos percdíjat ad és ahány percet beszélsz, annyi lesz a számla.

Sajnos ninden emelkedik mindenhol, úgyhogy sokkal olcsóbban nem találod meg máshol sem ugyanezt... versenyben vannak a szolgáltatók az ügyfelekért úgyhogy nincs nagy különbség az árak között.

Azt is vedd figyelembe hogy ha átmész másik szolgáltatóhoz ott újonc leszel. Ha a yettelnél gyűjtöttél már sok évet akkor lehet érdemes inkább maradni, mert kapsz kedvezményeket telefonra, stb.

Azt is meg lehet csinálni hogy "érdeklődsz" az ügyfélszolgálaton hogy hogyan kell felmondani az előfizetést, mert átmennél máshova és lehet hogy "véletlenül" találnak valami kedvezményt számodra.

ma 16:34
 3/4 BeefEater ***** válasza:
Netfone. Most megnéztem, 50 GB korlátlan beszélgetéssel 6600 Ft.
ma 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már...

Nem rossz cégnél, csak rossz csomagban vagy.

Yettel flottában vagyok, a havi díjam 3040Ft. Ebből 200 perc lebeszélhatő, utána 6,4Ft pecdíj, mp. alapú számlázással. Ebben 5GB net van, de alulra berakom a + net opciókat.

Ha kiszámolod 55GB nettel 6500Ft alatt jössz ki.

A neveden marad az előfizetés, tehát nem flottának fizetsz.

A korlátlan beszéd 7681Ft/hó, ebben 100GB net van, csak írtad, hogy keveset beszélsz és ha elég az 55giga, akkor jobban jössz ki.

Ja, ezek bruttó árak, tehát ennyit kell fizetni.

Biztos van jobb flotta is, de én ezzel megvagyok elégedve.

Nem vagyok üzletkötő, csak egy egyszerú előfizető!

Megújuló Adat 1 GB (1 GB) 1 105 Ft 1 105 Ft 1 105 Ft

Megújuló Adat 5 GB (5 GB) 1 690 Ft 1 690 Ft 1 690 Ft

Megújuló Adat 10 GB (10 GB) 2 175 Ft 2 175 Ft 2 175 Ft

Megújuló Adat 15 GB (14 GB) 2 367 Ft 2 367 Ft 2 367 Ft

Megújuló Adat 25 GB (15 GB) 2 561 Ft 2 561 Ft 2 561 Ft

Megújuló Adat 50 GB (18 GB) 3 477 Ft 3 477 Ft 3 477 Ft

Megújuló Adat 100 GB (21 GB) 4 140 Ft 4 140 Ft 4 140 Ft

Megújuló Adat KORLÁTLAN (42 GB) 7 247 Ft 7 247 Ft 7 247 Ft

ma 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!