Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jobb az Iphone az...

Miért jobb az Iphone az androidos telefonoknál?

Figyelt kérdés
Megjelenéskor látni hogy sorok állnak az üzlet előtt, hitelt vesznek fel hogy megvehessék.

ma 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem azért állnak sorok mert jobb hanem mert kevesebb fajta van
ma 07:24
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Jobbnak nem jobb, csak van egy olyan rajongótábora, akik presztízskérdést csinálnak belőle hogy birtokolják a legújabb Apple termékeket.
ma 07:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem jobb. Én tavaly álltam vissza iPhone-ról Androidra.
ma 07:44
 4/9 Morzsi007 ***** válasza:

Lehet nem jobb, de nem is rosszabb. Ezt így nem lehet eldönteni. Kinek mi. Nekem pl jobb az alma, androiddal végem lenne, ez nem teljesen a droid hibája. 🙂

Iphone inkább csak a felsőkategóriát képviseli. Az SE verziók kisebb aksival és gyengébb kamerával rendelkeznek, de sebességben, stabilitásban, megbízhatóságban nem különböznek.

Vagyis, ha biztosra akarsz menni, és csak egy jól működő telefont szeretnél hosszabb távra, akkor az iphone-nal nem lehet mellényúlni.

Más márkáknál (android) vannak alsó kategóriás mobilok, amik nem tudják ezeket mind, ott rengeteg márka, azon belül több típus van, erre optimalizálni nehezebb, ezzel nem lehet mit kezdeni.

Meg ugye a márkanév is az Apple esetében valakiknél ez is számít.

Ha pl vehetnél kocsit 15M Ft-ért, melyiket választanád, egy Mercedest vagy egy Opel-t? Szerintem a legtöbb ember nem Opelbe ülne, ha Mercire is van lehetőség.

ma 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Akik a megjelenéskor sorban állnak, azok nem azért veszik mert jobb, hanem mert fanatikusak.

Egyébként sok tekintetben jobb tud lenni: gyors, stabil és más Apple eszközökkel eszméletlen jó ökoszisztémát alkot. Viszont nem olcsó. Minőségben, megbízhatóságban a hasonló árú Android telefonok amúgy felveszik vele a versenyti, csak sokan almát hasonlítanak körtével, mikor a 300 ezres iPhone-t a 60 ezres olcsó kínai Androiddal akarják összevetni.

"Ha pl vehetnél kocsit 15M Ft-ért, melyiket választanád, egy Mercedest vagy egy Opel-t? Szerintem a legtöbb ember nem Opelbe ülne, ha Mercire is van lehetőség."

Én pl. nem. A Mercedes fenttartása sokkal drágább, nincs belőle egy jó szín és én eleve nem vennék a "bunkó hármasból" (BMW, Audi, Merci). Ha Opel, akkor az új Grandland abban a gyönyörű réz színben, bár az meg sajnos bazinagy.

ma 08:51
 6/9 Morzsi007 ***** válasza:

Ha ott lenne előtted a két kocsi, hasonló kategória, lehet nem az Opel-t választanád.🤔

Én sem vagyok oda a 3 prémium márkàért, de inkább azok, mint egy Opel.

ma 08:57
 7/9 anonim válasza:
Nem "jobb", csak más, és mindenki eldöntheti hogy neki melyik jön be jobban a kettő közül.
ma 09:13
 8/9 anonim válasza:
iPhone stabil,soha nem laggol be. Ezért lesz jobb mindig!
ma 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én telefonom se laggol be soha pedig LG úgyhogy valamit rosszul mondasz utolsó
ma 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!