Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone jobb mint az Android...

Az iPhone jobb mint az Androidos telefonok?

Figyelt kérdés
2016. júl. 8. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Igen.
2016. júl. 8. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Attól függ milyen androidos telefonról beszélünk.

Például most volt valami okos aki egy galaxy y-hoz hasonlította, na igen, attól jobb.

De tulajdonképpen az apple a felső kategóriában játszik csak, és a felső kategóriás androidok simán felveszik a versenyt az iphone-nal.

Értsd ezt úgy, hogy jó az iphone, de nem jobb, mint a többi ismert gyártó aktuális csúcsmodelljei. Pl: Xiaomi Mi5, Samsung galaxy s7, HTC 10, Lg G5 Stb.

2016. júl. 8. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a 10 éves telefonomba ami nem okos, be tudok rakni bármilyen csengőhangot, tudom pendrive ként használni, van benne rádió

Egyiket se tudja egyik iphone se

Nfc is csak az androidba van

2016. júl. 8. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

gyakorlatilag azt kérded hogy a ford focus jobb mint egy zöld autó ami nem ford?

szerintem ha ugyanazt az árat nézzük akkor nem, nem jobb az iphone

az iphone nem a minőségével akar kitűnni hanem azzal hogy elitistának tűnik, az iphone használók nagy része nem azért vesz iphone-t mert kihasználja az adottságait hanem mert ez a divat és drága.

és nem, egy percig sem szaroztam az iphone-t egyszerűen csak a vásárlókat manipulálják hogy olyat vegyenek amire kicsit sincs szükségük

2016. júl. 8. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

nem

és az androidos telefonok se jobbak mint az iphone

2016. júl. 8. 18:46
 6/10 anonim válasza:
41%
Nekem Iphone SE-m van. Elotte Iphone 4sem volt,azelott Samsung S3 neom. Es az Iphonenal sokkal jobban megvagyok elegedve,mint az S3al pl.
2016. júl. 8. 18:57
 7/10 Trevor. ***** válasza:
82%

Nem jobb és nem is rosszabb. Teljesen más. Ha egy iPhone árkategóriájában lévő androidos telefonokat nézzük, akkor hardveresen jóval erősebbek vannak (nagyobb méretű és felbontású kijelző, erősebb cpu és igp, több ram stb.), illetve többségüket lehet bővíteni microSD-vel, lehet saját applikációkat jailbreak nélkül telepíteni, testre lehet szabni a rendszert a saját igényeidnek megfelelően, vannak custom ROM-ok stb.

Az iPhone azoknak való, akik vagy menőzni akarnak vele, vagy nem akarnak törődni a beállításokkal vagy csak szeretnének egy megbízható telefont, ami nem fagy le és évekig bírja. Annyit biztosan nem ér egy almás telefon sem, amennyiért adják.

2016. júl. 8. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:
58%

Anyaghasználatban és összeszerelési minőségben a hozzá hasonló kategóriájú és árfekvésű telefonok tudnak olyat mutatni, ami már ugyanúgy tartósan kézbe vehető, mint korábban az iPhone-ok, néha még rá is tesznek egy lapáttal, ami mostanában nem nehéz, mert szerintem a 6/6s nem kifejezetten a design csúcsa...

Ami a kettőt inkább megkülönbözteti, az maga az operációs rendszer, amiben az iOS (nyilván) sokkal egységesebb képet mutat az Androiddal szemben, és bár funkció gazdagságban talán az iOS elmarad a legújabb Android verzióktól, azért szerintem összeszedettségében, biztonság terén (rendszer- és adatbiztonság) még mindig előbbre tart. Ugyanez igaz a hosszabb támogatásra is, és ezzel el is értünk az iOS köré épített szolgáltatásokhoz, amitől talán nevezhetjük "jobbnak".

Csak nem feltétlenül itthon, Magyarországon :-) Egyrészt nálunk még mindig egyszerűbbnek tartja a jónép, hogy lopott tartalommal töltse fel, ez nem olyan egyszerű, mint egy Android-os telefonon. A felhőszolgáltatásokat hírből sem ismerik, vagy ha igen, egyáltalán nem bíznak meg benne, pénzt meg aztán végképp' nem adnak érte. Ez más országban nem így van, ennek köszönhetően jóval teljesebb funkcionalitást is élveznek (nyilván vannak más, talán ütősebb okai is, de ez is az).

Véletlenül sem akarok minősíteni, de itt valaki ezt elég jól lefestette a 10 éves telefonjával. Amíg az a fontos, hogy pendrive-ként használjuk, csengőhangokkal tömjük és FM rádiót hallgassunk (mint 10 éve), addig nincs miről beszélni (ezt az én 10 éves nokiám is tudja, és nagyon jól szuperál még mindig édesanyámnál - bár ő csak telefonálásra használja).

Az NFC felhozatala jogos, de tegyük hozzá, hogy nem megyünk Magyarországon vele messzire. Messzebbre, mint az ApplePay, de nem sokkal, ráadásul nem is tűnik nagyon életszerűnek a használata, a fizetésen kívül másra meg nem nagyon használják, pedig sokkal több van benne, mint bankkártyaként villantani a telefonunkat.

2016. júl. 8. 19:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt sose tudnám összehasonlítani. iPhone szinte csak felső kategória "felső" árban. Android-ból van millió telefon/tab más más árban. Van amelyik nagyon jó, de olyan is am gyakorlatilag 0. iPhone nem sok tipus de mind jó. Minőségi alkatrészek,szerelés,támogatás. De ezt nem fejezem , elég régi kérdés ez fölösleges részletezni. Mindenkinek más a jó és .
2016. júl. 8. 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

nem is értem miért rakják fel ugyanezt a kérdést hetente.

ki kell próbálni és kinek mi jön be, az lesz a jó.

az ájfón csúcskategóriás, tehát ugyanilyen kategóriában levő androidossal érdemes csak összehasonlítani. ezen a szinten meg már egyáltalán nincs nagy különbség közöttük. mindkettőben van, ami jobb meg van, ami idegesítőbb.

kb. ennyi :)

2016. júl. 9. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!