Az iphone tenyleg jobb, mint a Samsung? Vagy csak az a nagy szimpla menosegbol vesznek sokan olyat?
Az iphonenak van egy jo szoftvere de ennyi nagyonnagyon tularazott mobil a samsung is hasonlo csak annak meg jo szoftvere sincs.
En a helyesben inkkinabol rendelnek csucsmobilt pl mi5
iPhone 6s Plus-om van jelenleg, előtte egy Samsung Galaxy S3 volt 3 és fél évig. Eleinte imádtam a Samsungot, az első 2 évben egy rossz szavam sem volt rá. Aztán mikor már nem kapott frissítéseket egyre lassabb lett, sokszor fagyott, újraindult...a végén már pár hetente hard reset-elni kellett, hogy használható legyen, a lehető legkevesebb appot raktam csak rá, amiket tényleg gyakran használok, de így is katasztrofálisan lassú volt, plusz az akksija fél napot bírt, a csatlakozó pedig szar volt, mert fél nap volt a töltés is.
Na ekkor untam meg, és váltottam iPhone-ra. kb. fél éve használom, egyenlőre minden oké vele, imádom hogy villámgyors, most már az iOs-t is megszerettem. Egyedül az nem tetszik benne, hogy sötétben elég szar képeket csinál a kamerája, de ezen kívül mindenben csak jót mondhatok róla.
Ha 3 év múlva is még ilyen jól használható lesz, akkor igen, azt fogom mondani, hogy jobb mint a Samsung, mert tovább bírja. Úgyhogy ezt majd akkor kérdezd meg :D
(ha 3 év múlva fenn leszek még Gyakorin, akkor esküszöm, hogy visszakeresem ezt a kérdést, és válaszolok rá megint) :D
Más. Annyira, hogy értelmetlen összehasonlítani őket.
A "melyik a jobb" kérdésre a választ a felhasználás dönti el. Az Apple célgépeket gyárt. A gyártó által meghatározott módon használva az Apple ökoszisztémán belül verhetetlen. Persze ha ezekből ki szeretnél lépni, akkor kezdődnek a gondok.
A Samsung más filozófia alapján fejleszt. Itt az adott hardverre fekteti a hangsúlyt, az aktuális csúcsmodellek nyers erőben többet tudnak, mint az almás gyártóé. Viszont nem integrálják olyan szorosan egy egységes rendszerbe, hanem egy OS szoftvert portolnak rá -több-kevesebb sikerrel. Előnye a nyitottság, hátránya viszont hogy soha nem lesz olyan egységes, mint az Apple. Ha az Apple egy célgép, akkor a Samu egy olyan platform, ami több mindenre alkalmas, viszont semmire nem tökéletes.
Ráadásul az implementálás sem tökéletes, ám ezen a nyitottsága miatt lehet segíteni 3rd party szoftverrel.
Éppen ezért nincs egzakt válasz. Két celhasználó közül az egyik az iPhone-nal csak szeved, az SGS viszont tök€letesen megfelel az igényeinek; a másiknak pont fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!