Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 14 évesen iphone 13 szerintete...

14 évesen iphone 13 szerintetek túlzás?

Figyelt kérdés

A lányom a saját pénzéből szeretné venni, évekig gyűjtötte a pénzét és most simán tudott venni es maradt is azért.

Az előző telefonja 3 éves volt.

Mi a véleményetek erről? (vigyázna rá ezen a telefonon sincs semmi törés)

2022. okt. 14. 14:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
25%

"Mit tud többet a telefon ami miatt neki felesleges?"

Mondjuk a processzor, ami a telefonban van. Konkrétan olyan erős, hogy az emberek 90%-a nem tudja kihasználni az adottságait. Én sem tudnám, pedig én nagyon sokat nyúzom a telefonomat. Az a felsőkategóriás proci, a legdurvább rendszerigényű játékokhoz és szoftverekhez van kitalálva. Ha a telefont hosszú időre, mondjuk 5 évre tervezi venni, akkor viszont már értelmet nyer az a processzor, mivel nem fog belassulni a telefon. 2-3 éves használatra viszont felesleges.

Egyébként, nagyon jó telefon az Iphone 13, de egy Galaxy a52s miért is nem jó neki? Mi az, amiben neki több kell annál? Konkrétan, harmad áron van a 13-hoz képest, szóval csomó pénze maradna és egy teljes értékű telefonja lenne. Az egyik barátomnak van a52s-e és már egy éve használja. Azt mondta, hogy komolyabb játékokkal is szokott játszani rajta és mindent, gond nélkül visz. Fotózni is azzal szokott. Meglepően szép képeket csinál. Snapdragon proci van benne egyébként, szóval stabilabb a rendszere pár év elteltével, mint egy exynososnak. Hozd fel neki ötletnek az a52s-et, biztos vagyok benne, hogy elégedett lenne. De hát nyilván ő tudja😀

2022. okt. 14. 20:32
 22/30 anonim ***** válasza:
61%
Ennyiért nem normális egy telefont venni, de ő pénze, megdolgozott érte, ő tudja. Ha megéri neki, akkor azt csinál amit akar. Az más kérdés, hogy ez mennyire jó döntés. Én 100 ezer fölött nem vennék telefont.
2022. okt. 14. 21:15
 23/30 anonim ***** válasza:

#21.Azért egy A52S 5G-t ne hasonlítsunk egy csúcskategóriás telefonhoz.

Ok az is használható, de azért van bőven szoftveres nyűgje annak is.(tudom mert használok egyet én is)

Akkor már S szériás Samsung, azok vannak olyan jók.

Más:

Azért látszik, hogy ezt Magyarországon tetted fel, ahol piszok alacsony a fizetés. Ugyan ez mondjuk Ausztriában teljesen más értelmet nyer.

Idehaza luxus csak egy teljesen átlagos telefon(mert az), aki azt mondja hogy nem lehet kihasználni... A mai jól optimalizált szoftverek fejlesztői csak annyit mondanak, fogd meg a söröm.(nem mellesleg fényképezés közben pont kihasználja mindenki kb.)És akkor a telescriptelt weboldalakról nem is beszéltünk.

Nem véletlenül vannak olcsóbb és drágább telefonok, de mint írtam ez csak idehaza és a szegényebb országokban számít olyan nagy dolognak...

2022. okt. 15. 08:26
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt a lopásos dolgot már leírtam valakinek. Osztalytársának is van és nem loptak el. "

ez tudod, nem érv, mindig van első eset...

egy másik iskola, másik diákjának se volt problémája sose késelő diákkal eddig,

aztán mégis megtörtént a baj.

a tornaórán a mobilt be kéne zárni a páncélszekrénybe...

2022. okt. 15. 11:53
 25/30 anonim ***** válasza:
39%

Mennyi irigy van,mivel nekik nem lehet másnak se legyen,jönnek itt azzal,hogy ellopják stb😂😂

Vegye meg nyugodtan

2022. okt. 15. 15:30
 26/30 anonim ***** válasza:
17%

ez nem irigység, engemet nem zavar, ha lába kél az iPhone,

és az "új tulajnak" is lesz ilyen.

2022. okt. 16. 00:49
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

itt mennyi érdekes komment született

énis ugyanígy gyüjtöttem a kapott pénzt hogy akkor megtudjam venni magamnak az iphone 5s-t

és én akkor a gyüjtőnek nevezett iskolába jártam és a mai napig megvan a telefon persze mára fiokba csücsül

aki lopni akar az lopni is fog isze egy szál cigiért is öltek már embert.

sok irigy kommentelő

nyugodtan menj el es vegyétek meg a lánynak

mivel láttam hogy a tesonak is iphone van ezért amit nem tud abba ő tud segíteni szóval nem lesz itt gond

2022. okt. 16. 09:40
 28/30 anonim ***** válasza:
Tőlem se lopták el.
2022. okt. 16. 10:48
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
Én Ipad Pro-ra gyűjtöttem jópár éve. 17 voltam, mikor megvettem. Lényegében, mindent azon csináltam: tanulás, tartalomfogyasztás, böngészés, játék. Zseniális egy eszköz, nem bántam meg. Ellenben, egy ilyen drága teleffont, egy ennyi idős gyereknél, nem látom értelmét. Mire fogja használni? Szerintem, a közösségi médiában ki fog merülni a dolog. Na arra viszont minek ilyen telefon. Mondjuk, menőzésre biztos jólesz a suliban. Biztos azért is kell neki. Persze ez normális ilyen korban, osztálytársaim és jómagam is ilyenek voltunk 14 évesen. Akkor van gond, ha ez valakinél felnőtt korára is megmarad. Próbáld inkább rábeszélni egy jó tabletre, annak tényleg van értelme. Persze ő pénze, ő döntése, én csak tanácsolhatok.
2022. okt. 16. 11:04
 30/30 anonim ***** válasza:

#29.Minden okostelefon kb. tartalomfogyasztásra készült.

Egyik sem alkalmasabb huzamosabb ideig renderelés, videóvágásra, meg miegymásra, ilyen alapon feleslegesen létezik csúcsmodell.

Ami nem mindegy továbbra sem, hogy meddig kap szoftveres támogatást, mennyire tartja az értékét, az egyéb paraméterek milyenek(kijelző, anyaghasználat, kamera amiért kell erős HW elsősorban). Messze túlmutat azon, hogy 20%-al erősebb SoC van egyik telefonban mint a másikban.

Szóval közösségi médiára is bőven jobb mint egy alsó-középkategóriás telefon, de elsősorban hosszútávon.(nem mellesleg az emberek 90%-a arra használja, valószínűleg te is nagyrészt arra, most azért elképzelem hogy valaki iPad Pro-n ír meg egy full stack projektet, vagy azon szerkeszt Photoshop-pal... azért még messze vagyunk a desktop halálától)

2022. okt. 16. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!