Szerintetek túlzás ennyite beavatnom anyámat az életembe 29 évesen?
Figyelt kérdés
Gyerekként nagyon "anyás" fiú voltam, és a mai napig speciális a kapcsolatom anyámmal. Próbálok ezen változtatni, mert egy ideje már rálátok arra, hogy ez káros tud lenni, és nekem kell tennem azért, hogy függetlenedjek, mert ez az én érdekem. Ezért direkt egyre kevesebbet beszélek vele, meg egyre kevésbé avatom be az életem dolgaiba, de néha, amikor látja, hogy baj van, muszáj egy kicsit beszélnem magamról. Problémák vannak az életemben, egészségügyi meg egyéb is, és ezt nyilván ő is tudja. Sokat vagyok egyedül, tartós a rossz hangulatom és kiszaladt a számon az, hogy pl milyen régen nem szexeltem. Eléggé megbántam, hogy ezt elmondtam, mert neki ehhez nincs köze. Szerintetek ez nagyon gáz?2021. jún. 6. 12:05
3/27 anonim válasza:
Eléggé. Egyenes út ahhoz, hogy ha valaha is felmerülne egy komoly párkapcsolat lehetősége, még ez elején -tökre menjen.
4/27 anonim válasza:
Hát igazából ezen nem tud segíteni, inkább valami haverral beszéld meg ezeket. Így anyud sem fog túlságosan aggodalmaskodni, ami biztos jobb lesz hosszútávon.
5/27 A kérdező kommentje:
3-as: miért?
2021. jún. 6. 12:18
6/27 anonim válasza:
5
Nem a harmas vagyok, de ha en ossze jonnek egy pasival, aki a szexualis eleterol beszelget az anyjaval, azonnal ott hagynam. Olyan nincs, hogy veletlen csuszik ki a szadon a SAJAT ANYADNAK, hogy te mikor szexeltel utoljara. Aki ilyet kozol az anyjaval, az meg nagyon sok minden mast is, amit egy baratno soha nem fog elviselni.
7/27 anonim válasza:
Fel kéne nőni ennyi idősen már...
9/27 A kérdező kommentje:
Hát... ja, de ez egyszeri alkalom volt, és meg ia bántam utána. "Szexuális életről" soha nem beszélek amúgy neki, pedig csináltam már egy-két olyan dolgot, ami elég meglepő lenne, ha megtudná. De a randijaimról se számolok be neki. Ez az egész azért került elő, mert van egy egészségügyi problémám, ami eléggé beárnyékolja az életem, és ennek kapcsán fakadtam ki...
2021. jún. 6. 13:25
10/27 anonim válasza:
Nem az. De ahogy ti érzitek. Én anyám is tud a szexuális életemről, sőt mi meg is szoktuk beszélni, ugyanolyan természetes téma, hogy éppen hétvégén mit főzzön vagy egyé témákról való beszélgetés. Ha te gáznak érzed, akkor ne mond el neki, amúgy is mindenki úgy él és úgy viselkedik ahogy akar, ha te anyáddal szoros, belső kapcsolatot akarsz ápolni, akkor tedd. Ha nem, akkor ne. De ne az itteni emberek véleménye számítson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!