Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek túlzás ennyite...

Szerintetek túlzás ennyite beavatnom anyámat az életembe 29 évesen?

Figyelt kérdés
Gyerekként nagyon "anyás" fiú voltam, és a mai napig speciális a kapcsolatom anyámmal. Próbálok ezen változtatni, mert egy ideje már rálátok arra, hogy ez káros tud lenni, és nekem kell tennem azért, hogy függetlenedjek, mert ez az én érdekem. Ezért direkt egyre kevesebbet beszélek vele, meg egyre kevésbé avatom be az életem dolgaiba, de néha, amikor látja, hogy baj van, muszáj egy kicsit beszélnem magamról. Problémák vannak az életemben, egészségügyi meg egyéb is, és ezt nyilván ő is tudja. Sokat vagyok egyedül, tartós a rossz hangulatom és kiszaladt a számon az, hogy pl milyen régen nem szexeltem. Eléggé megbántam, hogy ezt elmondtam, mert neki ehhez nincs köze. Szerintetek ez nagyon gáz?
2021. jún. 6. 12:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
22%
10-es és visszafelé téged hogy érint, ha a partnered is megtárgyalja az ő szüleivel, hogy mit csináltok? Az ő szemszögéből ugyebár.
2021. jún. 6. 13:51
 12/27 anonim ***** válasza:
52%
11# Engem nem érint rosszul. Én nem az a ember vagyok, aki kiakad dolgokon meg mindenből problémát csinál. Nekem eléggé magas az ingerküszöböm és még perverz is vagyok mellette. Szóval ha a partnerem kibeszélne a szüleivel, akkor még rá is kérdeznék mit mesélt el és mi volt a szülei reakciója, mint mondtak...stb. Csak sok hópihe jön a magánüggyel, meg erről meg arról nem beszélek, meg nem kíváncsiskodok és társai. Na én nem ilyen vagyok hálistenek.
2021. jún. 6. 13:56
 13/27 anonim ***** válasza:
44%
12# jaaa szóval be is vallod, hogy egy beteg, perverz ember vagy, de az a hülye, aki nem olyan mint te. Értem. LOL
2021. jún. 6. 14:03
 14/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez nagyon túlzás. Felnőtt emberként nem kéne minden privát dolgot elmondani neki. Nem rá tartozik. Számomra az őrjítő mikor az én anyám kérdez rá minden kis apróságra hogy mit csinálok épp stb. Persze amúgy sose jegyzi meg amit mondok, nem figyel, de ez már nem ide tartozik. Kell hogy legyen magánéleted amibe nem avatod be.
2021. jún. 6. 14:05
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem gáz. Ez csak egy puszta tényközlés volt istenem....Az más kérdés lenne, ha részleteiben jellemezted volna, hogy mi hiányzik, akkor lehetne rajta agyalni, de így nem kell. Túlreagálod. Örülj neki, hogy jó a kapcsolatod az anyukáddal és hogy egyáltalán van anyukád, aki mindig meghallgat. :))
2021. jún. 6. 14:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Én anyukám mindent IS tudni szeretne, na én meghúztam azért a határokat, még ha meg is sértődik sokszor. De azért, mert elég pletykás, nem érdekli, hogy nekem nem esik jól, ha másnak elmondja a problémáimat. Plusz még néha ki is talál furcsaságokat, elferdíti a valóságot, csakhogy tudjon valami "szaftosat" mondani... Pedig jól el lehet vele beszélgetni, meghallgat és tanácsokat ad, de egyszerűen nem tudja megállni, hogy ne járassa a száját akár idegeneknek is.

DE ha a te anyukád nem ilyen, tényleg megbízol benne, szerintem nem probléma. Én is sokmindenről beszélnék anyámmal, de a pletykálkodása visszatart. 2 bátyám van, ők is sokszor elmondanak intim dolgokat anyunak és ezt onnan tudom, hogy anyu nekem visszamondja. (Mondjuk bátyáim velem is megbeszélik az ilyeneket, tanácsot is kérnek ha az van). Lehet őket nem zavarja, hogy anyu milyen nagyszájú.

Szerintem sose azt nézd, hogy mások hogyan csinálják, hisz mindenkinek más a kapcsolata a szüleivel és a szülők személyiségétől függ ez. Te döntöd el, hogy hol húzod meg a határokat. Nem jó egyébként ha magadban tartod a gondjaidat. De ha pénzed engedi, keress fel egy jó pszichológust és akkor vele simán mindent megbeszélhetsz, ha anyukáddal már nem szeretnéd és olyan kapcsolatod nincs a barátaiddal sem.

2021. jún. 6. 14:35
 17/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg nem gáz, én nem tartanám furának, ha ilyen pasival ismerkednék.
2021. jún. 6. 14:51
 18/27 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha minden problémát elmondtál, és ezt is, az sztem nem gáz, de ha van ezeregy bajod, de csak a szexet említed, az csak annyiban érdekes, hogy az az egyetlen, amiben anyud nem tud segíteni.
2021. jún. 6. 15:30
 19/27 anonim ***** válasza:
49%

En is tenykozlesnek gondolonam ilyen esetben, a témához kapcsolódott.

(A perverz fazon is sokkal szimpibb, mint a rinyalgato merev alak.)

2021. jún. 6. 16:50
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem jó dolog, ha tudsz az édesanyáddal fesztelenül beszélgetni. Szerintem nem baj, ha beavatod az életedbe, ha ez a te igényed is és nem az van, hogy ő húzza ki belőled a dolgokat.
2021. jún. 6. 18:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!