Nem túlzás 25 évesen minden hétvégén bulizni meg inni?
Mit értesz bulizás alatt?
Én amúgy ennél otthonülősebb vagyok, de nem érzem túlzásnak.
3
Én pl kocsmában beszélgetni szeretek, de max olyan éjfélig. Diszkózni nem, 5-ször voltam életemben, elég is volt.
Kocsmázni is úgy szeretek sokszor, hogy van előtte bowling, biliárd, mozifilm, valami közös sport stb.
Szerintem a piálás, meg a bulizás a lehető legnagyobb időpazarlás a világon. Az egészséged leromlik tőle, károsítja az agyat és a májat.
Ha nem tudsz mértéket tartani, akkor a saját hányásodban fetrengsz majd és irány a detox Zacher bácsihoz. Vagy csinálsz valami nagy hülyeséget, a haverod levideózza, felteszi a netre és röhög rajtad ország-világ, azt a szégyent sose mosod le magadról.
Szóval se az ivászattal, se a bulizással nem vagy beljebb az erdőben, cserébe akár 1 húzással tönkrecseszheted az egész életedet..
Ehelyett inkább olvass könyvet, menj moziba és színházba, kultúrálódj, fejleszd magad, sportolj valamit, vagy járasd csúcsra egy hobbidat.
8
Nem tudom eldönteni, melyik jobb....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!