Nem túlzás 25 évesen minden hétvégén bulizni meg inni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 17:30
11/19 anonim válasza:
Ne már ember! És a hét többi napjával mi lesz??
12/19 anonim válasza:
9-es vagyok. Nem tudom miért lettem lepontozva, amikor észérveket írtam. Agybutító hülyeségekre minek költeni a pénzt?
Csak mondom, akik leitatnak nem érdekli őket mi van veled, sőt még le is videóznak, felteszik Instára és röhögnek rajtad.
13/19 anonim válasza:
#12 Csihadj oszt eriggy dógodra! Semmit nem ír arról, hogy sokat vagy keveset, kérdésre tisztázza, hogy beszélgetés későig. Nem tűnik annak, aminek a te vadállat fejed képzelni szeretné.
14/19 anonim válasza:
Abszolúte nem lehet bízni bennük. Leitatják, levetkőztetik, majd levideózzák és felteszik Youtubera.. Mégis kinek hiányzik ez? Detoxba kerülni talán jó dolog? Nem hinném. Hányásban fetrengeni sem jó dolog...
15/19 anonim válasza:
Hát nem tudom, én azért pár hetente iszogatok csoporttársakkal, munkatársakkal vagy régebbi barátokkal, de nem fetrengünk hányásban és nem kerülünk detoxba és ennyi alkoholt szerintem még elvisel a szervezet.
16/19 anonim válasza:
Aztán majd a "haverok" szétküldik mindenkinek az így készült képeket, videót. Na ennyire lehet megbízni bennük, semennyire....
Kiröhögik, mert persze csak baleknak tartották és alig várták, hogy belerángassák valamibe részegen..
Felteszik a netre, onnan pedig még a Jóisten sem tudja eltüntetni és csodálkoznak majd, ha öngyilkosságba kergetik szegény gyereket..
17/19 anonim válasza:
16-os vagyok, jah és én csak utolsó szemétládának tudom tekinteni azt, aki részegen levideóz egy kiszolgáltatott embert, pláne ha megalázó helyzetben van.
18/19 anonim válasza:
Jó, de nagy valószínűséggel téged se fog többször már levideózni senki részegen, hiába haragszol az idők végezetéig!
19/19 anonim válasza:
Ameddig nem hóttrészeg minden hétvégén, addig sztem ez még 40 évesen sem túlzás (nyilván ha gyereke van az illetőnek, vele töltsön elég időt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!