Ciki egy hét után megköszönni a névnapi köszöntést?
Figyelt kérdés
Múlt héten volt a névnapom. Egy volt osztálytársam felköszöntött messengeren. Akkor megnyitottam, majd elfelejtkeztem róla. Ciki lenne most megköszönni?tegnap 22:11
1/4 anonim 

válasza:

Ó nekem volt aki 2 hét után válaszolt.
Egyik ismerősöm pl. úgy van vele, hogy aki nem fontos akitől semmi sem érdekli, szóval lesz..rja őt is meg amit írt, azt csak amikor megjelenik a telefonján gyorsan elhúzza jobbra, a fejet meg középre. Talán az első sort elolvassa...
Hosszú évek alatt kialakul , hogy ki az akit érdekelsz ki az akit nem. De azokra már én is magasról teszek.
2/4 anonim 

válasza:

Kevésbé az, mint leszarni. Inkább később, mint soha.
3/4 anonim 

válasza:

Sajnos én is így jártam, 1 héttel később reagáltam a szülinapi köszöntésre, mivel ritkán nézem az sms-t.
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem is inkább később, mint soha, bár ez nekem fura, ha osztálytárs, akkor személyesen nem találkoztatok azóta?
Ha megköszönöd, nyugodtan szabadkozhatsz, hogy nagyon sokan írtak, azért maradt ki ő véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!