Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit szóltok az új iPhone...

Mit szóltok az új iPhone árakhoz? 😁

Figyelt kérdés
#éljenaforint

2022. szept. 7. 21:58
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
77%

Bár tudom akik vallásként ekzelik nehéz őket meggyőzni,d e van bőven még lista azokról a hibákról amikről hiresek a telefonjaik

[link]

2022. szept. 8. 21:54
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Várható volt, hogy jóval drágábbak lesznek, minden  termék ára feljebb ment. Ez annak köszönhető elsősorban, hogy a(z) (magyarországi) Apple évente egyszer igazítja az árakat az árfolyamhoz, ami már nem 300, hanem 400 forint (/$). Ha most is 300 forintba kerülne egy dollár, akkor nem sokat drágult volna.
2022. szept. 8. 21:57
 33/35 Veteránmacska ***** válasza:
57%
13-as engem nem kell meggyőzni. Meggyőztem én saját magam azzal, hogy a hülye kommentekre nem halgattam, amit itt is látok! hogy Hype az iPhone meg Túlárazott státusz szimbólum. De jó hogy engem nem tudtak az ilyen vélemények meggyőzni, és lett egy ku*va jó telefonom, a többit meg leszarom Hogy mit gondoltok.
2022. szept. 8. 22:05
 34/35 anonim ***** válasza:
69%
Na látod, mondtam hogy ez sokszor vallási szinten megy, de amíg a saját pénzét szórja az ember szíve joga.
2022. szept. 8. 22:26
 35/35 SIDLER22 ***** válasza:
34%
Nekem volt egy iPhone 4-em. 16-ban vettem 18 ezer forintért csak úgy kipróbálni. Miután egy nyamvadt Facebookot sem tudtam rátelepíteni mert szerinte elavult volt a rendszer (a legújabb frissítés volt rajta) gyorsan túladtam rajta és azóta sem próbáltam iPhone-t. 6 éves telefonjaikat már használni sem lehet. Ez számomra mindent elmond a cégről.
2022. szept. 8. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!