Mit szóltok az új iPhone árakhoz? 😁
Figyelt kérdés
#éljenaforint2022. szept. 7. 21:58
1/35 anonim válasza:
Nem sokkal drágábbak, mint az előző széria volt a kiadásuk napján.
2/35 anonim válasza:
Nem vagyok Apple felhasználó így csodálattal tölt el a felismerés, hogy van aki 630 000-ret fizet egy darab telefonért. Szerintem ez kemény :D
3/35 anonim válasza:
Ugyis megveszik. Ha 900e lenne, akkor is megvennek mert KELL.
4/35 A kérdező kommentje:
14 pro 570e-től indul, 13 pro 425-ről indult anno. Azért ez nem kevés.
2022. szept. 7. 22:05
5/35 anonim válasza:
Meg egyszer: tok mindegy mennyibe kerul. Ha egymillio lenne, akkor is megvennek, ugyanannyit mint eddig.
6/35 anonim válasza:
Felőlem legyen, nem nagyon érdekel.
7/35 anonim válasza:
A mobilcsere keretein belül most kb. 10 ezer forint befizetésével lesz új telefonom. Ennyit megér nekem egy telefon max, többet nem. Az, hogy valaki ennyi pénzt elkölt telefonra, tök mindegy mennyi pénze van, csak azt mutatja, hogy nincs agya.
8/35 anonim válasza:
"Ugyis megveszik. Ha 900e lenne, akkor is megvennek mert KELL."
Még akkor is megveszik hitelre, ha ez miatt nélkülözniük kell a mindennapi életben.
A Apple az évek alatt szépen átmosta az emberek agyát a megfelelő marketinggel, hogy ha almás szart használsz akkor egy felsőbbrendű rétegbe tartozol majd.
Többet érsz majd az egyszerű jószágoknál, akik nem hordozzák a felsőbbrendűség státusszimbólumát a zsebükben.
Magyarországon a zemberek nagy része kis sem használja ájfón nyújtotta lehetőségeket. Egyébként minél drágább annál jobb nekik, mert lehet menőzni hogy a 250 ezres fizuból tellett 600 ezres telefonra (3 év áruhitel mellett).
9/35 anonim válasza:
10/35 anonim válasza:
Nem érdekel, Androidos vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!