Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit szoltok ahhoz 9'10 évesek...

Mit szoltok ahhoz 9'10 évesek már iphone van? .

Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Gáz, de amíg nem a családomban van, addig semmi közöm hozzá!
2018. jún. 20. 10:53
 2/7 anonim válasza:
54%
Szerintem is cink, de hogyha nem menőzik vele és nem mondja el mindennap hogy neki iphoneja van akkor nem érdekel. Ritkán használják valami értelmesre, telefonálásra meg nagymamám 5000FT-os telefonja is jó, tehát értelmét nem látom.
2018. jún. 20. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Gyereknek,minek egy 200ezres telefon?!

Bár felnött esetébe se értem(,igaz megkereste az árát).

2018. jún. 20. 11:06
 4/7 anonim válasza:
Irigylem a szüleit, hogy annyi pénzük van. Jó lehet minimum 700 ezret keresni havonta.
2018. jún. 20. 11:08
 5/7 anonim válasza:
54%

Leszarom. Az a 11 évesemnek van egy 5 ezres nokiája,hogy fel tudjuk hívni egymást.

Hogy mas miként majmolja el a gyerekét az az ő gondja.

2018. jún. 20. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmit. A gyerekeim sulijában sok gyereknek van. Aki megteheti miért ne vehetne ilyen telót. A gyerekek is tudják kezelni a helyzetet.

Nincs ezen semmi felháborodni való.

2018. jún. 20. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem mindegy a sok fafej sznob felnőttnek, hogy milyen telefonja van egy 9-10 évesnek? Sosem értettem, hogy mit zavarja embertársaimat. Mert valaki nem teheti meg, miért kell ezeket ócsárolni? :D Nekem is iPhone-om van, igaz, hogy nem vagyok már fiatal, de akkor is, a legjobban használható telefon. 2010 óta iPhone-t használok...
2018. jún. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!