Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit szóltok az új iPhone...

Mit szóltok az új iPhone árakhoz? 😁

Figyelt kérdés
#éljenaforint

2022. szept. 7. 21:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
81%

Egy másik kérdésnél kifejtettem, de lepontoztak a fityisz szavazók...

Az nagyon jól megmutatja milyen helyzetben vagyunk mi itt Európa peremén (földrajzilag, társadalmilag, gazgaságilag, politikailag, demokráciaügyileg, stb), hogy mig a gyártó nem emelt árat tavalyhoz képest (Pedig az USÁban is van ám infláció!!), addig nálunk 150ezer forinttal emelkedek minimálisan is az árak 2021-hez képest...

Az hogy 930k egy telefon ha 1TB-s modell kérsz eléggé k. nagy gáz.

A régi olesz időkre emlékeztet amikor még a líra volt. Jártunk sokat kirándulni vonattal arrafelé akkoriban és csak néztük az árakon, hogy 20000 líra ez, 2millió líra az :D Ha marad minden így, akkor jövőre 2 millió lesz egy iPhone!

2022. szept. 8. 07:30
 12/35 anonim ***** válasza:
32%

"Nem érdekel, Androidos vagyok"

Az árak téged is meg fognak borítani kedves Androidos! Inkább előbb mint utóbb. Csakszólok!

2022. szept. 8. 07:32
 13/35 anonim ***** válasza:
73%

Ahogy a Rolexet, az Aston Martint stb-t is megveszik a zombik, bármennyibe kerül is, ezt is meg fogják venni, mert Almás.

Most cseréltem telefont a mobilcsere programban. 3 ezret fizettem és lett egy vadiúj telefonom. Nokia G10. És most lehet köpködni, lepontozni, hogy az egy szemét, meg hulladék, mert csak az Ájfon a telefon.

Olyan magas ívben sz@rok bele, hogy mennyibe kerül a rágott alma, hogy olyan magasság ezen a világon nincsen

2022. szept. 8. 07:32
 14/35 anonim válasza:
66%
#12 Nem veszek csúcstelefont, ami van az is 60 ezres samsung Android 12-vel. Tökéletesen megfelel
2022. szept. 8. 08:49
 15/35 anonim ***** válasza:
70%

Kéne bármit szólnom?

Az Apple mindig is túlárazott mindent. A rajongói pedig akkor is megveszik, ha utána egy évig csak száraz kenyeret majszolgatnak. Innentől kezdve ez az ő dolguk, engem meg nem érint, mert egyébként sem tetszik az Apple világa.

2022. szept. 8. 09:03
 16/35 SIDLER22 ***** válasza:
65%

Én nem is értem minek vesznek az emberek 100 ezernél drágább telefont. Addig még talán lehet fogni a kijelző méretre és felbontásra, de afölött nincs semmi jelentősége. Egyedül talán a kamera. De aki meg fotózni akar az vegyen MILC-et. Ne bohóckodjon telefonos szenzorokkal. Úgyse fog tudni soha olyan jó képet készíteni mint egy APS-C szenzorméretű fényképező.

Nekem most egy 65 ezer forintos Xiamoi Redmi 9-em van és teljesen jó mindenre. Fotózásra egyedül talán kicsit gyenge a kamerája, de csináltam már vele szép képeket pro módban.

Ez egy sima fotó:

[link]

Ez meg egy HDR teszt volt:

[link]

2022. szept. 8. 09:03
 17/35 anonim ***** válasza:
86%

"Az árak téged is meg fognak borítani kedves Androidos!"

A kérdés nem erről szólt, hanem egy konkrét gyártó konkrét termékéről.

2022. szept. 8. 09:04
 18/35 anonim ***** válasza:
64%

Mit szóltok az új iPhone árakhoz?

A gazdagoknak nem gond, a birkakat meg nem kell sajnalni.

Aprobetuvel megjegyzem hogy aki evente lecsereli akar a csucsmodel androidot, mert a tavalyi nem meno, ugyanugy birka kategoria.

2022. szept. 8. 09:22
 19/35 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is megveszek, de nem csak az almát, a samsung új fold telefonja sincs nagyon 400 ezer alatt, sőt a legújabb meg 650e felett van valahol, mégis van rá piac.

Mert aki olyan, az meg fogja venni, teljesen függetlenül attól hogy most iPhone vagy Samsung, mert ez "kell", enélkül egy senki lenne.

2022. szept. 8. 11:51
 20/35 anonim válasza:
25%
#19 650 ezerért már laptopot vagy gépet veszek és nem egy nyamvadt telefont. :D
2022. szept. 8. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!