Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit szóltok az új iPhone...

Mit szóltok az új iPhone árakhoz? 😁

Figyelt kérdés
#éljenaforint

2022. szept. 7. 21:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
80%
20 hamarosan a kenyeret sem fogjuk tudni kifizetni nemhogy a telefont! :D
2022. szept. 8. 12:06
 22/35 anonim ***** válasza:
32%
Sosem értettem a csúcstelefonok vásárlóközönségét. Igazából egy éven belül minden leszivárog a középkategóriába is harmad-negyed árcédulával, lényegében azért fizetik a többszörös árat, hogy kicsit előbb legyen a kezükben olyan ami tudja az adott szintet.
2022. szept. 8. 12:17
 23/35 anonim ***** válasza:
28%
20 650 ezerből veszek 5 kongát. :)
2022. szept. 8. 15:28
 24/35 anonim ***** válasza:
60%
"Szerintem is megveszik"* Én ugyan ennyit nem adok telefonért, még részletfizetés esetén sem :D
2022. szept. 8. 16:51
 25/35 Veteránmacska ***** válasza:
61%
Érdekes, egy iPhone használó se jön ide ócsárolni meg lepontozgati hogy a Sam.s22 Ultra miért volt 450k!! De a nagyobb tárhelyű, az is 500 felett volt!( Nem beszélve a csúcs xiaomikról amik még nem is vízállóak ) Érdekes egy Iphonos felhasználóba sincs ennyi ellenségeskedés, mint akik andoidot használnak! Miért? Talán mert aki iPhont használ, az elégetett ! De miért lenne hype az iPhone? Biztos nem az alma logóért veszik ne nézzétek hülyének az embereket! Azert vesznek IPhonet mert megéri! Számukra meg, nekem is megérte! És milyen hitelről beszéltek ? Nem csak az réteg van akiknek van 2-3 gyerekük és muszáj hitelből kihozni , hanem vannak egyedülálló dolgozó emberek, aki össze tudják gyüjteni rá és megtudnak venni egy jó telefont! És honnan tudjátok hogy az almalogó miatt kerül annyiba? Használttok már mai iPhonokat? Nem hiszem! Ja és pl a sima iP. 14 se sokkal drággább mint mint pl az S22 ultra sőt, ezeket is kihozzák hitelre, meg a 450 eres xiaomit, aminek az áruk annyit zuhan egy év alatt hogy jó ha eltudják adni 100 ért akkor melyik gyártó nézi hülyének a vásárlóit? Menjünk csak viszsza 2017 környékére, hogy a samsumsung mennyire hülyének nézte a vásárlókat azzal hogy frissítést 2-3 évig adott, aztán else tudtad 100 ezerért se sőt. Viszont egy iPhone azóta is kapja a frisítéseket, azóta is használhatóak és eltudod adni vállalható áron. Mielőtt még andoidos voltam én is így gondoltam hogy az egész iPhone dologról, hogy csak divatból szeretik, és a státusz miatt. De mióta iPhone használó vagyok rájöttem h ez azok mondják akik még nem próbálták ( esetleg régebbi modelleket) a ti agyatokat mossák át azzal hogy lebeszélnek benneteket egy jó, és sokáig használható telefonról!
2022. szept. 8. 21:35
 26/35 anonim ***** válasza:
57%
450 és 950 között azért van különbség ugye tudod? A direkt lassításokról meg jobb nem beszélni, hogy vedd megaaz újat, ja csak hiba csúszott a gépezetbe, hogy kiderült, aztán ment a vetítés, hogy csak az akksi miatt tették...
2022. szept. 8. 21:37
 27/35 Veteránmacska ***** válasza:
61%
Miről beszélsz? A sima Iphon 14, 128 GB , 470 000! A samsung új összecsukható telefonja, na az van 700 ezer körül csak azer mert összelehet csukni! Hardver lassítás? Legalább beismerték ! Ellenbe a sansung a párba alól felrobbanó telefonjai ami még fizikai sérülésekkel is járhatott, meg tűzzel, na az volt a gáz. Nem beszélve a samsung kijelzőkről amik beégnek a mai napig!
2022. szept. 8. 21:50
 28/35 Veteránmacska ***** válasza:
18%
Aztán Ment a vetítés a Samsung részéről hogy minden akku robbanó telefont ( mielőtt már megvan a baj) cserélnek és minden beéget Kijelzős telefonjaira három év garanciát adnak ennyit erről. De legalább az ablak tudatosan lassította a telefonja még a Samsung a hozzánemértését igazolta, És hogy mennyire felelőtlen.
2022. szept. 8. 21:53
 29/35 anonim ***** válasza:
50%

Csúcsról beszélünk, az 950, ennyit erről.

De ha már itt tartunk a zsebben elhajló telefonok, az is milyen szép művelet volt biztos nem votl idő letesztelni a befolyt összegekből és kiadták úgy hogy az emberek zsebében képesek voltak elhajolni a telefonok.

2022. szept. 8. 21:53
 30/35 Veteránmacska ***** válasza:
23%
Az Apple* nem ablak
2022. szept. 8. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!