én világ életemben köpködtem az applet, meg a bugyuta fanatikusait, állandóan az olcsó xarokkal szoptam, de még a "nagy" samsung is olyan fasza előtelepített programokkal jön amik tele vannak reklámmal meg maleware-el, mondom kipróbálom azt a nyamvadt iphonet... vettem egy 13-ast. Elképesztő mit tud az a telefon. Soha többé nem kellenek azok a kínai-koreai szarok, azzal a gagyi androiddal karöltve... aztán a sok gagyi füles után vettem egy airpods prot. Szinte az életemet tette jobbá, mert volt időszak amikor éjjel dolgoztam nappal aludtam és hát elég zajos a környezetem nappal, és a zajszűrés funkció nagyon jó dolog, ha így is hallottam akkor beraktam még valami statikus zajt, plusz baromi jól szól, sokáig bírja, és nem esik ki.
Szóval most kíváncsi vagyok mit tud a Watch s8. Anyámnak az a legújabb Galaxy órája volt, hát valami borzalom azt a szart végigzongorázni míg mindent beállítasz, hiányos sok téren, nem bírja sokáig az akksi, és pontatlanok a mérőeszközei. Konkrétan a pulzusmérést úgy kell bekalibrálni, hogy 3x mérsz vérnyomást egy RENDES vérnyomás mérővel, beírod az adatokat és majd azok alapján tippelget valami adatot... Nem tudom, hogy a Watch milyen, de az eddigiek alapján csak jóra számítok.
"Konkrétan a pulzusmérést úgy kell bekalibrálni, hogy 3x mérsz vérnyomást egy RENDES vérnyomás mérővel, beírod az adatokat és majd azok alapján tippelget valami adatot... Nem tudom, hogy a Watch milyen, de az eddigiek alapján csak jóra számítok."
A PULZUS mérést kell így bekalibrálni? Nem inkább a vérnyomás mérést? Ha pulzusról van szó, akkor gáz, ha vérnyomásról, akkor meg őszinte. Egy óra sosem fog tudni vérnyomást mérni, maximum tippel valamit. Ugyanez igaz a véroxigénre is. Még azt akár el is hihetném akár, hogy vérnyomást nagyjából "pontosan" tud tippelni néhány óra a pulzus alapján, de a véroxigénnél pl. rohadtul csúnyán elvérzik mind.
"#33 azért én marha kíváncsi lennék milyen fülest találsz ami ennyire patent, hogy ahogy berakod a füledbe már rá is csatlakozik magától a telefonra, ha kiveszed a füledből leállítja a zenét"
A kiveszed a füledből és leállítja a zenét nincs meg, de én egy 10-15 ezres kínai fülest használok iPhone 13 mellé, ha berakom a fülembe, akkor bekapcsol, azonnal csatlakozik, nincs semmi bizerga, meg állítgatás. És nem is ismerek olyan vezeték nélküli fülhallgató típust, aminél ne így lenne. Ez nem egy was ist das. A zajokat baromi jól szűri (passzívan, mert gumiharangos), életemben sosem tudtam még lemeríteni, telefonáláshoz kiváló... A világ legnagyobb lehúzásának érzem az AirPodsokat, úgy is, hogy mint említettem, Apple telefonom van. Messze a leginkább túlárazott terméke az Applenek.
A telefonjai, laptopjai, tabletjei, de még az órái is, ha objektíven hasonlítod a konkurenciához, akkor normálisan van beárazva, na de a fülesei... Én nem is értem, hogy veszik ezeket az emberek.
#35 vettem én is 5 ezerért olyan fülest a tescoban ami baromi jól szólt, mondtam is magamban na a sok hülye aki annyi pénzt kiad ilyen hangzásért pff... aztán 1 hónapra rá meghalt.
És én nem tudom, de nem mondanám drágának a füleseit. A legdrágább FÜLhallgató (nem a fejhallgató airpods max) is 80 ezer, ennél csak olcsóbbak vannak. Mármint ahhoz képest hogy a telefonjaik 300-nál kezdődnek, a macjeik meg milliós árcédulát hordoznak... Ha azt veszem, hogy akár részletre is meglehet venni, és havonta kerül mondjuk 7 ezer forintba havonta 1 évig egy airpods pro, akkor meg végképp nem értem ki az akit ez a földhöz verne.
#32: Nem tudom, te milyen "olcsó xarokkal" találkoztál, de hát az iPhone-t nem a 30-40 ezres noname kínai vackokkal kell összehasonlítani, hanem legalább a középkategóriás Xiaomi és Huawei telefonokkal. Ott nem lenne akkora difi, az tuti.
A Samsung meg mindig is telenyomta a telefonjait törölhetetlen default appokkal, amiket senki nem használ, többek között ezért sem vettem 2010 óta Samsungot és ha a mostani Huawei feladja, akkor is Xiaomi lesz vagy esetleg Lenovo.
Nem tudom, nálad mit jelent a "nem bírja sokáig az akksi", de az én Magic Watch-om simán kibír egy hetet és a pulzusmérőt sem kellett kalibrálgatni, rendes pulzoximéterrel összehasonlítva pontos a pulzus és a véroxigén mérés is. Lehet, te egy hibás példányt fogtál ki Samsungból.
Ki az az idióta, aki 80 ezret kiad egy sima fülesért?!
Még ha vájtfülű vagy, akkor is sokkal olcsóbban kapsz teljes Sennheiser fülest, ami azért minőségben kenterbe veri bármelyik Apple cuccot.
#38 legutóbbi telefonom amiről iphone ra váltottam xiaomi redmi s5 plus volt, hát akkora egy fostalicskát, lehet nem a Mi széria hanem RedMi de akkor sem kellene ekkora reteknek lenni. Előtte meg Lenovo volt. És ezek a kínai márkák csúcsai (elvileg), Huawei meg kishíján csődbe ment amikor az amcsik elkezdték fingatni őket, nagyon megnyugtató egy ilyen cég termékét venni ami annyira stabil mint egy 3 lábú szék :D
#39 már le lett írva jó pár szempont, ezek után ha még mindig nem fogtad fel akkor nem értem mit parádézol itt. Van nekem sennheiser fülesem, 40 ezerért vettem de egy iszonyat nagy szar. Ezek után nekem ne reklámozd :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!