Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple watch van értelme vagy...

Apple watch van értelme vagy csak divat?

Figyelt kérdés

2022. aug. 16. 07:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
#6-7 vagyok. Én nem kétlem, hogy jó az AW. Csak arra céloztam, hogy ezt más példával kéne demonstrálni, nem a megtett távolsággal. Amúgy honnan veszed, hogy "sokkal" pontosabb? Mérted már egyszerre mindkettővel, és ellenőrizted térképen?
2022. aug. 16. 10:41
 12/44 anonim ***** válasza:
13%

Ja még a forintokat akartam mondani... Az AW rohadtul nem drága ahhoz képest, hogy mit tud és amit tud azt hogyan tudja.

Angliában 1 heti minimálbéres fizetésedből veszel egy S7-et. S3-ért 2 napig kell melózni. Németben 4 napi minimálbérből meg tudod venni az S7-et.

Magyarországon meg 6 heti minimálbér kell hozzá. Ezért megy állandóan a károgás, hogy fú de drága. Kinek mit intézett a kormánya.

A hanyatló nyugoton az AW egy teljesen általános, okosóra. Nem fújolják le miatta a másikat, hogy mekkora büdös burzsuj, hogy AW van rajta. Csak itt a senkiföldjén, távol a nyugattól és távol a kelettől meg ez a duma.

Tessenek olyan munkát vállalni amiből ki lehet fizetni egy ilyen eszközt, vagy el kell költözni ebből a putriból. Ha egyikhez sincs tehetség, akkor meg le lehet kussolni és lehet vissza menni dolgozni minimálbérért a sorra heti 70 órában! Aztán vásároljátok a 8ezer forintos okosórát. Amit semmire nem tudsz használni rendesen és ami nettó környezetszennyezés, mert 2 hónapon belül kidobod. Persze buta vagy mint a tök, úgyhogy nem a megfelelő helyre, hanem a kommunálisba vágod be. Mert ebben is piszkosul el vagyunk maradva a hanyatló nyugattól. Boldog Karácsonyt!

2022. aug. 16. 10:49
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
#9: Nem az 5 ezer forintos no-name kínaira gondoltam, hanem pl Huawei vagy Xiaomi cuccokra, amik jóval kevesebbe kerülnek, mint az Apple watch, de kb mindent tud (jó, EKG-t azt nem)
2022. aug. 16. 10:49
 14/44 anonim ***** válasza:
77%

"Mérted már egyszerre mindkettővel, és ellenőrizted térképen?"

Naná! Hónapokon keresztül teszteltem.

2022. aug. 16. 10:51
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

"az adataimhoz hozzáférést biztos nem adnék egyetlen kínai fosch appnak sem"

Ja, hát ha az Apple használja fel az adataidat, az oké, de ha a Xiaomi, az már gáz, ugye? :D

"75k a legolcsóbb AW hivatalosan - annak a tizede 7500. Azért mit kapsz?"

Mióta ilyen olcsó az AW? Én még 120 alatt sose láttam, márpedig 12-ért már kapsz Huawei okoskarkötőt, ami pulzust mér, véroxigént mér, kamerát távvezérel, jelzi az üzeneteket és két hétig bírja akkuval. Nyilván kevesebbet ad, mint egy rendes okosóra, de ár/érték arányban nem rossz.

2022. aug. 16. 10:56
 16/44 anonim ***** válasza:
76%

"kb mindent tud"

És miért vegyek olyan ami csak kb tud valamit amikor vehetek olyant ami tudja azt a valamit? 🤷‍♂️

"Mióta ilyen olcsó az AW? Én még 120 alatt sose láttam"

Látod látod... fogalmad sincs miről papolsz, csak nyomatod a hülye demagóg szövegedet, hogy xar meg drága az Apple. Szánalmas.... Kérdező ilyeneknek hiszel? 😂

2022. aug. 16. 11:06
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Az Apple Watchnál milliószor drágább okosórák, sőt "sima", hagyományos órák is vannak. Az egy dolog, hogy a forint kb. semmit sem ér és az ÁFA is óriási.

Egyébként meg ez tipikusan olyan dolog, hogy mindenki eldönti magának, hogy megéri-e. Én egy darabig szemezgettem vele, mert futok és jó lenne ha egyenletes tempót tudnék tartani, és nem kellene telefont magammal cipelgetni azért, hogy zenét hallgassak, vagy esetleges hívást fogadjak. Csak hát addig gondolkodtam rajta, hogy közben beütött egy jó kis magyar válság és így már jobban meggondolom, hogy mire költök...

Még azt is hozzátenném, hogy miért baj az, ha valaki divatból hordja? Az óra a férfiak kb. egyetlen lehetséges ékszere, majdnem minden hagyományos órát is divatból hordanak.

2022. aug. 16. 11:31
 18/44 NTBS ***** válasza:
56%
Inkább divat.
2022. aug. 16. 12:34
 19/44 anonim ***** válasza:
29%
Abból a szempontból csak divat, hogy Apple. Gyakorlatilag a márkanév miatt sokkal többet fizetsz érte, mint amennyit valójában tud, hisz ugyanazt a teljesitményt más gyártóktól bőven olcsóbban is megkapod.
2022. aug. 16. 12:59
 20/44 anonim ***** válasza:
28%

"Abból a szempontból csak divat, hogy Apple. Gyakorlatilag a márkanév miatt sokkal többet fizetsz érte, mint amennyit valójában tud, hisz ugyanazt a teljesitményt más gyártóktól bőven olcsóbban is megkapod."

Hát bocsmá', de órában fixen nincs teljesebb élmény a Watchnál. Nyilván speciális sport célra vannak jobb célmárkák/eszközök, de mint általános okosóra, ennél jobb fixen nincs jelenleg. Se hardveresen, se szoftveresen.

Telefonoknál TELJESÍTMÉNYT szintén nem igazán tudsz jobbat kapni az aktuális iPhone csúcsnál. Melyik mobil processzor erősebb jelenleg mint a majdnem egy éves A15?

Kétségtelenül nagyobb árréssel dolgozik az Apple, de blődség azt állítani, hogy olcsóbban jobb teljesítményű eszközöket kapnál más gyártótól, főleg a fél millás kínai csúcstelefonok korában. Hát az aktuális csúcs Xiaomi drágább mint az aktuális csúcs Apple telefon, úgy hogy közben mindenben jobb az utóbbi.

2022. aug. 16. 13:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!