Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple watch van értelme vagy...

Apple watch van értelme vagy csak divat?

Figyelt kérdés

2022. aug. 16. 07:11
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Mi miatt volt vacak a Xiaomi? Lassú volt, fagyott, vagy mi?

Huawei a legjobb márka volt, míg Trump ki nem nyírta, mert Google szolgáltatások nélkül semmit sem ér sajnos.

"stabil mint egy 3 lábú szék :D"

Ilyen? :)

[link]

2022. szept. 13. 13:18
 42/44 anonim ***** válasza:

hát mondjuk azért mert néha percekre lefagyott és gondolkodott valamin, aztán egyszercsak észbekapott és folytatta tovább a kis dolgát, vagy csak 4x kellett rányomni valamire hogy történjen valami, fasza kis előtelepített reklámos szar gyári appok (akár egy szimpla mi music vagy mi a gyári zenelejátszó), meg úgy ahogy van a xaiaomi egy fos márka, az a szar internet elosztó switchüket forgalmazzák itt magyarországon, csak épp amikor az appod akarod elindítani hozzá még véletlenül sincs benne magyar régió, de még az angollal se történik semmi mert nincs benne az eszközök listájában, és youtube videókból kell megtudnom hogy hong-kong vagy kínai régióra kell rakni és akkor ott lesz a listában a switcher.

de mind1, nyilván nem mindenkinek van több száz ezre egy telefonra, de én inkább akkor spórolok még egy évig de veszek egy normális telefont. Ja, az megvan hogy az apple támogatja legalább 5 évig a telefonjait, míg a szaromi (xiaomi) 2 év után azt mondja hogy viszlát és így jártál?

2022. szept. 13. 18:01
 43/44 anonim ***** válasza:

Én évek óta használtam egy Withings-et. Szép analóg ora, de tudja az okos funkcióket is. Idén 4 éves és már fura, hogy nem mér ugy, mint régen, illetve beragadt egy értesités, na meg a töltés nehézkesen indul el rajta.

Tavaly nyár óta rendszeresen sportolok (futok, szobabicajozok, néha uszom is) és bizony a Withings már nem mér úgy mint régen.

Most vettem egy Apple Watch SE-t, szintén évekig szeretném hsználni. Majd meglátom, hogy sportolásra mennyire lesz jo. A Withings marad továbbra is a hétköznapi orám. Turára, sportra ott az Apple Watchem. Mivel még uj, igy nagyon nem tudok nyilatkozni, hogy milyen.

2023. márc. 11. 18:23
 44/44 anonim ***** válasza:
Imádom az apple termékeket. De nekem nem vált be a Watch. Ott porosodik a fiókban. Mióta nem futok rendszeresen , semmi értelme. Oké tök jó olyan tevékenység közben, hogyha nem tudod nyomni a telót. Feldobja ki írt, stb. Méri a pulzust, a tevékenységet, az alvást is tudja, tudod irányítani a telefonod kameráját, zseblámpa van rajta, zenét tudsz hallgatni. De ehhez pl venned kell Air pods-ot. Egy halom pènz, és igazából tényleg csak aktív embereknek van értelme használni. Én is megvettem mert milyen jól néz ki. Hát… El fogom adni. Nekem felesleges.
szept. 8. 13:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!