Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple watch van értelme vagy...

Apple watch van értelme vagy csak divat?

Figyelt kérdés

2022. aug. 16. 07:11
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el mit tud. Ha neked arra van szükséged, akkor nem divat.
2022. aug. 16. 07:16
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha szükséged van rá / ki tudod használni az általa nyújtott funkciókat, akkor nem divat. Ha csak divatból hordod, akkor az.
2022. aug. 16. 07:19
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Van, aki kihasználja a tudását, van, aki csak divatból hordja (valszleg ez utóbbiak vannak jókora többségben)
2022. aug. 16. 08:17
 4/44 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Sok mindent tud az óra, de nem mindenkinek van értelme használni, sőt nagyon kevés embernek van szüksége ilyen órára igazából vagy bármilyen okos órára. Engem nem érdekel mennyit sétálok, vagy, ha biciklizem, merte jártam, mennyi volt a pulzusom stb. Eleve nem vagyok oda az órákért. Nekem is megfordult a fejembe, hogy veszek egy Apple watch-ot, de minek is? Pedig sportolok is, de … nem hordanám.
2022. aug. 16. 08:41
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem. Láttam mennyit mentem egy nap - ami elég érdekes volt, 40-50 emeletnyit másztam szintet az épületben, meg 5-7 km gyaloglás a munkahelyen belül... érdekes volt a saját tevékenységem megfigyelése külső adatokból.

Emellet tök jó, hogy minden ott van a csuklómon egy mozdulatra. Hívások, értesítések, emailek, üzenetek, ... minden. A kamera távirányító zseniális. És természetesen a testmozgás rögzítése is tök jó dolog. Tényleg ösztönöz arra, hogy bezárd a karikát, vagy hogy minden napra legyen valami tevékenység. Én csak ajánlani tudom az Apple Watchot!

2022. aug. 16. 08:52
 6/44 anonim ***** válasza:
74%
#5 "Láttam mennyit mentem egy nap" - erre egy telefon is tökéletesen alkalmas, ahogy sok másra is. Persze hasznos lehet néha, de pl. a kamerakioldást is meg lehet oldani egy pár ezer Ft-os eszközzel.
2022. aug. 16. 09:56
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nem befolyásolja a távolságot, hogy közben előre-hátra mozog a karod?
2022. aug. 16. 09:57
 8/44 anonim ***** válasza:
60%
#5: Amiket írsz, azokat mind tudja egy olcsó okosóra, de még egy jobb okoskarkötő is tudja, tizedannyiért, mint az Apple Watch.
2022. aug. 16. 10:06
 9/44 Morzsi007 ***** válasza:
67%

Azért az olcsóbb eszközökkel vigyázni kell, mert egyszer kaptam egy olcsó okos karkötőt, ami még a pulzust is pontatlanul mérte.

Az Apple Watch amit tud, azt jól tudja, EKG-t, amit hivatalosan is elfogadnak, stb, meg jól is néz ki, de én inkább divatból használnám, nekem ennyit nem ér. Másnak biztosan.

2022. aug. 16. 10:14
 10/44 anonim ***** válasza:
21%

5 vagyok. na látom megjöttek a károgók :D

"erre egy telefon is tökéletesen alkalmas"

Sokkal pontosabb az órával

"Nem befolyásolja a távolságot, hogy közben előre-hátra mozog a karod?"

Nem. Nem így mér!

"a kamerakioldást is meg lehet oldani egy pár ezer Ft-os eszközzel."

És látod rajta az élőképet is?

"Amiket írsz, azokat mind tudja egy olcsó okosóra"

És miért vegyek iPhonehoz gagyi órát ami vagy működik vagy nem, vagy kapcsolódik vagy nem, vagy jól mér, de inkább nem. És az adataimhoz hozzáférést biztos nem adnék egyetlen kínai fosch appnak sem! Értem mi motiválja a károgásotokat, de majd ha használtok legalább 1 évig folyamatosan Apple Watchot, majd akkor mehet az okoskodás!

75k a legolcsóbb AW hivatalosan - annak a tizede 7500. Azért mit kapsz?

Komolyan mondom srácok ne hasonlítgassátok már az AW-t egy légypiszokhoz! Nem egy kategória!

2022. aug. 16. 10:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!