Én nagyon szeretem. Láttam mennyit mentem egy nap - ami elég érdekes volt, 40-50 emeletnyit másztam szintet az épületben, meg 5-7 km gyaloglás a munkahelyen belül... érdekes volt a saját tevékenységem megfigyelése külső adatokból.
Emellet tök jó, hogy minden ott van a csuklómon egy mozdulatra. Hívások, értesítések, emailek, üzenetek, ... minden. A kamera távirányító zseniális. És természetesen a testmozgás rögzítése is tök jó dolog. Tényleg ösztönöz arra, hogy bezárd a karikát, vagy hogy minden napra legyen valami tevékenység. Én csak ajánlani tudom az Apple Watchot!
Azért az olcsóbb eszközökkel vigyázni kell, mert egyszer kaptam egy olcsó okos karkötőt, ami még a pulzust is pontatlanul mérte.
Az Apple Watch amit tud, azt jól tudja, EKG-t, amit hivatalosan is elfogadnak, stb, meg jól is néz ki, de én inkább divatból használnám, nekem ennyit nem ér. Másnak biztosan.
5 vagyok. na látom megjöttek a károgók :D
"erre egy telefon is tökéletesen alkalmas"
Sokkal pontosabb az órával
"Nem befolyásolja a távolságot, hogy közben előre-hátra mozog a karod?"
Nem. Nem így mér!
"a kamerakioldást is meg lehet oldani egy pár ezer Ft-os eszközzel."
És látod rajta az élőképet is?
"Amiket írsz, azokat mind tudja egy olcsó okosóra"
És miért vegyek iPhonehoz gagyi órát ami vagy működik vagy nem, vagy kapcsolódik vagy nem, vagy jól mér, de inkább nem. És az adataimhoz hozzáférést biztos nem adnék egyetlen kínai fosch appnak sem! Értem mi motiválja a károgásotokat, de majd ha használtok legalább 1 évig folyamatosan Apple Watchot, majd akkor mehet az okoskodás!
75k a legolcsóbb AW hivatalosan - annak a tizede 7500. Azért mit kapsz?
Komolyan mondom srácok ne hasonlítgassátok már az AW-t egy légypiszokhoz! Nem egy kategória!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!