#20: A csúcskategóriában bőven megállja a helyét az iPhone, a hasonló kategóriás android telefonok ugyanannyiba, vagy még többe kerülnek.
Csakhogy nem mindenki akar több százezret adni egy telefonért. Alsóbb kategóriában viszont az iPhone-nak vagy nincs telefonja vagy az jóval gyengébb az azonos árkategóriájú androidoknál. Ennyi.
Én pl. nem fogok 300 ezret adni egy telefonért, mert annyiból már laptopot is kapok, plusz nekem bőven elég az a tudás és teljesítmény, amit egy 80-100 ezres android tud.
"Csakhogy nem mindenki akar több százezret adni egy telefonért. Alsóbb kategóriában viszont az iPhone-nak vagy nincs telefonja vagy az jóval gyengébb az azonos árkategóriájú androidoknál. Ennyi."
Persze nyilván nem kell mindenkinek mindenáron Apple telefont venni, ma már a középkategóriás droidok között is rengeteg jó modell van. Nem is állítottam ennek ellenkezőjét. Csak azt mondtam, hogy szimplán nem igaz az az állítás, hogy olcsóbban, általánosságban jobb teljesítményű és képességű telefonokat adnak mások, mert nem.
Nekem is az előző kínai telefonom papíron rohadtul erős volt az árban hasonló telefonokhoz képest, de másfél év után kb. a falhoz vágtam volna a szoftveres hü..lyeségei miatt.
Ti akik a 8k-s óráról papoltok hogy az milyen jó nagyon szánalmasak vagytok. Alaposan, több körrel el vagytok maradva attól a színvonaltól ahol a normális emberek vannak.
Az Apple Watch nem nektek készült!
Az Apple Watch amerkai termék, amerikaiaknak és más olyan társadalmaknak ahol ez nem kerül 1-2-3-6 havi fizetésbe.
Amerikában minden kiiskolásnak iPhoneja és mellé Watcha van. A leckét iPadon vagy MBA-n írja. Mert az nekik olyan mint magyarban a 30ezres saomihoz a 3 ezres mickyegeres óra.
"sosem használja ki a képességeit, csak úgy-ahogy fényképez"
Mondjuk pont a fényképezés és videózás az, ami leginkább kihasználja a telefon hardverét. (Na meg a játékok, de azt komolyabban a legtöbb ember nem csinálja.)
25-ös,
"aki megszokásból vesz mindig iPhone-t, vagy olyan üres indokkal, hogy az "működik", és az Androidnak ez meg az a baja (ami nem mindig igaz), vagy csak mert szerinte menő, az nem túl éles eszű, hogy úgy mondjam. Nem célzok senkire, de a tulajdonosok döntő többsége sosem használja ki a képességeit"
ezt azért csúcs androidos telefon tulajokról is elmondható. Ismerek én olyat, akinek Galaxy Fold 3-ja van, ott szokott fröccsözni a kocsmába munka után.
Hagyjuk ezt, hogy az iphone drága, olcsóbb android is tud annyit, blablalba. Semmivel nem drágább, mint a konkurencia, sőt. De ne vegyen mindeki drága telefont.
"Ezt a fotómániát sem értem. Minden hülyének a kamera a lényeg a telefonon, közben meg ugyanúgy csak a Face-re meg Instára mennek a képek..."
És? Mi az összefüggés? Igen, a facebook meg akármi más is tömörít a képeken, de attól még egy sz..r kép szar marad, egy jó meg kevésbé lesz jó, de még jó marad. Zongorázni lehet a különbséget. Persze, ha te ezt is letojod, akkor nem kell neked drága telefon, sőt még lehet, hogy okostelefon se. Sőt, telefon se. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!