Minden androidos telefon belassul egy idő után?

Huawei Mate 40 Pro-m van, nemrég a kezembe vettem egy iPhone X-et (Az "alap X-et, nem pro, vagy max vagy akármi)
Hát, én érezhetően lassabbnak találtam.
nálam a korábbi középkategóriás Huawei-ek sem lassultak be érezhetően. Egyébként ha telepakolod minden marhasággal, és belassul, végső esetben egy gyári visszaállítás csodákra képes!
Az iPhone-t NE a középkategóriához hasonlítsd, hanem a vele egyidőben kiadott felső kategóriához.
Pl. az iPhone 6-ot és 6S-t, a Galaxy Note 4-hez.

Az iPhone az örök ☝️
Az iPhone sose lassul be, mert oly tökéletes az iOS rendszer, hogy a belassulást már nem tudták beleprogramozni. Egyszerűen csodálatos érzés, látvány amikor bekapcsolod a telefont és az Apple logó után betöltött az iPhone, és rögtön használható is, és nem lesznek az elején akadozások, mint egy Android-os telefonok esetében.
Ajánlom neked is az iPhone 13 Pro Max 1Tb készülék megvásárlását! Hiszen megjavítja az idegrendszeredet, nem fog felidegesíteni a telefon, a lassúsággal, akadozással, fagyásokkal netán újraindulásokkal. Ha nyugodt vérkeringést szeretnél, egyszerűen csak iOS rendszer-en mükődő telefont kell megvásárolnod ahhoz. Bármennyire is csábító a Huawei 100387Mp-es kamerája f0/00000.1 fps-el, az iPhone nyomába sose ér fel.😉👍
Gyári beállítások visszaállításával sem áll helyre? Utána is lassú marad?
Nekem az a tapasztalatom hogy érdemes kb fél vagy 1 évente visszaállítani, és mindent törölni - így újra gyors lesz..

1 év alatt egyik sem, sőt még 2 év alatt sem.
Ha 3. évét tölti akkor túl kell már adni rajta, legyen rajta bármilyen OS.
Máskülönben nem fogja nyújtani a csúcstelefon élményt.
Ilyen szempontból iPhone sokkal jobb.
Bár a 12 Mini és az S21 hol egy kategória?
Sehol... inkább a sima 12 az ami hasonló, de az S21 egy sokkal jobban felszerelt telefon, ha nem számít a méret én azt venném.
De ha belefér egyértelműen az iPhone 12 Pro a legjobb választás.

#9.Tervezett elavulással nem lehet mit kezdeni, másrészt ha fokozatosan történik meg fel sem tűnik a usernek a dolog.
Akkor szembetűnő ha az ember megfog egy aktuális csúcs vagy középkategóriás telefont, igen lehet gyors egy 3-4 éves telefon is, de relatívan a többi hasonló korú telefonhoz képest.
Bármennyire is kíméli az ember, az informatikai eszközök hozzátávú használatra nem fogják nyújtani ugyan azt a felhasználói élményt.(bár ez sok mindenre igaz, kapitalizmus velejárója)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!