Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 7 éve androidot használok....

7 éve androidot használok. Megéri IOSRA váltani? Elegem lett, hogy belassul egy idő után, nem kap frístést. Samsung Galaxy S4 telefonom van most. Gyári 5. 0.1.

Figyelt kérdés

IOS tényleg stabilabb, gyorsabb, appook jobban optimalizálva? Sokáig kap fríssítést az igaz?

Most jelenleg melyik iphonet érdemes megvenni ? Iphone 8-ra gondoltam.

2019. máj. 1. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem megéri kipróbálni. Ha van olyan ismerősöd, akinek van iphone-ja, de nem használja kérd el tőle 1-2 hétre és csak azután dönts, hogy veszel e.
2019. máj. 1. 09:50
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Egy tök régi Androidos telefonból lett eleged.

2013 márciusban jelent meg a Samsung Galaxy S4. Magyarországon a kezdeti időszakában, 200E Ft-ba került, tavaly meg 83E Ft-ba. Na most, ha szigorúan a magyar bolti árakat nézzük, akkor ma, egy 45E Ft-os Xiaomi okostelefon simán lekörözi: a Xiaomi Mi A1, ami lassan 2 éves (igen, jól látod) darab és alapból középkategóriás készülék.

Maga a Samsung Galaxy S és a Note sorozat, viszont felső kategóriás volt eleve.

Én nem akarlak lebeszélni az iPhone-ról, de! Javaslom, hogy tegyél egy próbát a Mi 9-el, mert az most kerül 160E Ft körül és ez, ez évi csúcsmodell. Megéri. Androidról - Androidra váltani könnyebb, mint iOS-re, de utóbbi sem lehetetlen, csak az adatokat, képeket, stb.-t kell átmenteni róla.

2019. máj. 1. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Ezért kell rootolni és custom ROM-mal játszani. Azok között olyanok vannak, amik a gyári androidot legyalázzák. Az iOS hiába frissít hosszabban, ha az adott hardver már gyenge az új rendszerhez.
2019. máj. 1. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
37%

Mi a jó fenének a frissités?!

Én kikapcsoltam,akár csak a Playáruházat.

Baromság a frissitgetés!

2019. máj. 1. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

"IOS tényleg stabilabb, gyorsabb, appook jobban optimalizálva? Sokáig kap fríssítést az igaz?"

Nem feltétlen gyorsabb, de stabilabb és jobban optimalizált, hiszen csak prá fajta készüléken fut. Frissítéseket 4-5 évig kapnak. IPhone 8 jó választás, ár-érték aránya a legjobb jelenleg.

2019. máj. 1. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
# 3: igen, tök logikus - 7 éves készüléknél ez a megoldás, véletlenül sem egy csere. Egy okostelefont 3 - 4 évre vesz az ember és az a csoda, ha sokkal tovább kibírja. Most fel lehet róni, hogy a gyártók meg a HR-esek, de azért fejleszteni kell, mert különben nem lesznek olyan újdonságok benne, pl. jó kamera, jobb kijelző (teljesen más kijelző van egy mostani csúcskategóriás készülékben) és így tovább. Ma már minden hardver elem más, mint egy 7 éves készülékben. Nem éri meg túlságosan sokáig fenntartani, ráadásul a mostani szolgáltatások már nyögvenyelősen, vagy egyáltalán nem indulnak el rajta. Az okostelefon meg sokkal több feladatra képes, mint egy hagyományos telefon. Az, ha valaki nem használja ki, az az ő dolga, attól még létezik az a szolgáltatás rajta (ilyen pl. egy dokumentum szerkesztés).
2019. máj. 1. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Android azóta sokat fejlődött ám. Ennek ellenére úgy tűnik neked jobb választás lesz az iPhone.
2019. máj. 3. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!