7 éve androidot használok. Megéri IOSRA váltani? Elegem lett, hogy belassul egy idő után, nem kap frístést. Samsung Galaxy S4 telefonom van most. Gyári 5. 0.1.
IOS tényleg stabilabb, gyorsabb, appook jobban optimalizálva? Sokáig kap fríssítést az igaz?
Most jelenleg melyik iphonet érdemes megvenni ? Iphone 8-ra gondoltam.
Egy tök régi Androidos telefonból lett eleged.
2013 márciusban jelent meg a Samsung Galaxy S4. Magyarországon a kezdeti időszakában, 200E Ft-ba került, tavaly meg 83E Ft-ba. Na most, ha szigorúan a magyar bolti árakat nézzük, akkor ma, egy 45E Ft-os Xiaomi okostelefon simán lekörözi: a Xiaomi Mi A1, ami lassan 2 éves (igen, jól látod) darab és alapból középkategóriás készülék.
Maga a Samsung Galaxy S és a Note sorozat, viszont felső kategóriás volt eleve.
Én nem akarlak lebeszélni az iPhone-ról, de! Javaslom, hogy tegyél egy próbát a Mi 9-el, mert az most kerül 160E Ft körül és ez, ez évi csúcsmodell. Megéri. Androidról - Androidra váltani könnyebb, mint iOS-re, de utóbbi sem lehetetlen, csak az adatokat, képeket, stb.-t kell átmenteni róla.
Mi a jó fenének a frissités?!
Én kikapcsoltam,akár csak a Playáruházat.
Baromság a frissitgetés!
"IOS tényleg stabilabb, gyorsabb, appook jobban optimalizálva? Sokáig kap fríssítést az igaz?"
Nem feltétlen gyorsabb, de stabilabb és jobban optimalizált, hiszen csak prá fajta készüléken fut. Frissítéseket 4-5 évig kapnak. IPhone 8 jó választás, ár-érték aránya a legjobb jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!