Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri az iPhone...

Szerintetek megéri az iPhone SE, ha az alábbi dolgok fontosak számomra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az lenne a lényeg, hogy a telefon méretben akkora legyen, mint a mostani iPhone 5S. Nem akarok semmivel se nagyobbat, mert kényelmetlen, fontos nekem ez a méret, jelenleg Huawei P8 Lite-om van, és ennek a külseje számomra tökéletes.

Az a másik legfontosabb, hogy végre olyan mobilt akarnék, ami több év után is stabil, gyors, rendesen futnak rajta a programok, nem lassul be, és a lehető legtovább lehet használni. Én 4 éve használom a P8 Lite-omat, és már kezd sz@rakodni.

Tudom, hogy hülyén hangzik, hogy mit várnék el egy okostelefontól 4 évnél hosszabb üzemidőt, de azt hallottam, hogy az iPhone-ok stabilak, sokáig van rájuk támogatás.

Tehát hajlandó vagyok ennyit beruházni akkor, ha cserébe tényleg nem kell egy-két éven belül a kukába dobni. Addig használom a mobilt, amíg működik, és meguntam már, hogy az androidok 1-2 év alatt belassulnak.

Tehát a legfontsabbak:

1. Ez a "közepes" méret

2. A lehető legtovább működjön, a lehető legstabilabban. Hosszútávra tervezek.

Mennyire ajánljátok?

2020. nov. 28. 13:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, tehát igen, a méret tökéletes számomra. Az lenne a lényeg, hogy hardveresen-szoftveresen minél tovább bírja.
2020. nov. 28. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos nagyon hamar lemerül az akksija.
2020. nov. 28. 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a hamar. Nekem 1-1,5 napig bírja, pedig használom rendesen, videót nézek, chatelek, közösségi appokat használok, telefonálok. Ha nem jelent gondot, hogy naponta/másfél naponta tölteni kell, szerintem semmiben nem akadályozza az életed, nem arról van szó, hogy reggel elmész, estére lemerül, ennyit simán kibír. Ha pedig nem teher, hogy pl mikor bármi mást csinálsz, töltsd kicsit, tökéletes szerintem egy normál hazsnálatra.
2020. nov. 28. 15:12
 14/15 A kérdező kommentje:
A Huaweimet is kell minden nap tölteni, az nem akkora gond. Minden este fel tudom tenni, így ha cserébe megbízható, akkor lehet, karácsonyra meglepem magam.
2020. nov. 28. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha a régi 5S mérete tetszik, akkor ajánlom az iPhone 12 mini-t :)
2020. dec. 1. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!