Szerintetek megéri az iPhone SE, ha az alábbi dolgok fontosak számomra?
Sziasztok. Az lenne a lényeg, hogy a telefon méretben akkora legyen, mint a mostani iPhone 5S. Nem akarok semmivel se nagyobbat, mert kényelmetlen, fontos nekem ez a méret, jelenleg Huawei P8 Lite-om van, és ennek a külseje számomra tökéletes.
Az a másik legfontosabb, hogy végre olyan mobilt akarnék, ami több év után is stabil, gyors, rendesen futnak rajta a programok, nem lassul be, és a lehető legtovább lehet használni. Én 4 éve használom a P8 Lite-omat, és már kezd sz@rakodni.
Tudom, hogy hülyén hangzik, hogy mit várnék el egy okostelefontól 4 évnél hosszabb üzemidőt, de azt hallottam, hogy az iPhone-ok stabilak, sokáig van rájuk támogatás.
Tehát hajlandó vagyok ennyit beruházni akkor, ha cserébe tényleg nem kell egy-két éven belül a kukába dobni. Addig használom a mobilt, amíg működik, és meguntam már, hogy az androidok 1-2 év alatt belassulnak.
Tehát a legfontsabbak:
1. Ez a "közepes" méret
2. A lehető legtovább működjön, a lehető legstabilabban. Hosszútávra tervezek.
Mennyire ajánljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!