Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen iphone-ra váltsak...

Milyen iphone-ra váltsak 5S-ről? Iphone X-re is van zsé de szerintem nem tud semmi fontosat és félek az arcfelismerőtől!

Figyelt kérdés

Van egy iphone 5S-em, semmi baja de azon gondolkodok hogy lecserélem, csak nem tudom mire lenne érdemes. 6S egyértelműen a legjobb ár/érték arányban, a 7 és a 8 egy nagy semmi, csak gyorsabb de ez iOS-nél ugye nagyon ritkán számít, az iphone X lenne a következő ami érdekes de ott meg az arcfelismerő elég fáradt megoldás, nem tudom mennyire akarok ilyet, ti mit gondoltok?

trollok pls ne fárasszanak

2017. okt. 7. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilván amint kézzelfogható lesz az iPhone X, azzal párhuzamosan készülnek ezerrel a teszt videók, és nyilván hatalmas hangsúly lesz az FaceID is a tesztekben. Ha jól alakít a téma, akkor nagy baj nem lehet vele.
2017. okt. 7. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképp apple-t szeretnél?

Szerintem le lehetne gondolkodni mondjuk egy Samsung s7 vagy s8 telefonon.

Nekem is sok apple volt, de végül egy s7 edge-t vettem.

2017. okt. 7. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Iphone 7-et vennék a te helyedbe vagy iphone 7 plus-t.

X-et nem vennék, nekem annyira nem tetszik a kinézete, meg ez az arcfelismerő se.

Ha nem szeretnél 7-et és 8-at akkor vegyél szerintem 6s-t, bár nem tudom, hogy az megéri-e még, de én inkább 7-et vennék.

Igaz nekem nem iphone-om van, szóval nem értek ehhez, ráadásul most lesz majd új telefonom egy Samsung.

2017. okt. 7. 12:35
 4/7 A kérdező kommentje:
már nem akkor extra az iphone, mint 5-8 éve, ez az X is olyan erőltetett hogy a belem kihányom, de teljesen beálltam apple cuccokra, szóval nem nagyon tudnék egy samsungot beilleszteni az itthoni környezetbe, marad az apple, de tényleg csak ezért :(
2017. okt. 7. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Én arra gondolok, hogy várnék még :)

Pont most jön a hisztiáradat, hogy válik el a kijelző az

új iphone-oknál is. Ha nem akarod, hogy csak 1 hétig

legyen telefonod, utána pedig csak a szervízmunkalapot

nézegesd, nyugodj meg, nagy levegő, és pihi :)

2017. okt. 7. 14:18
 6/7 Bihar Valatonon ***** válasza:
Pont ezért nem értem az Iphone fanokat, a 10éves dizájnú szifonokra megy a rákattanás most kiadnak végre valami értelmesebbet, erre az meg nem jó, mert "erőltetett" vegyél nyomógombos nagyifont :D
2017. okt. 7. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha vársz tavaszig, talán jöhet egy újabb modell, mondjuk a mostani SE javítása X-es formaterv irányába.

Egyébként az SE szerintem az egyik legjobb iPhone amit valaha csinálhattak.

2017. okt. 8. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!