Milyen iphone-ra váltsak 5S-ről? Iphone X-re is van zsé de szerintem nem tud semmi fontosat és félek az arcfelismerőtől!
Van egy iphone 5S-em, semmi baja de azon gondolkodok hogy lecserélem, csak nem tudom mire lenne érdemes. 6S egyértelműen a legjobb ár/érték arányban, a 7 és a 8 egy nagy semmi, csak gyorsabb de ez iOS-nél ugye nagyon ritkán számít, az iphone X lenne a következő ami érdekes de ott meg az arcfelismerő elég fáradt megoldás, nem tudom mennyire akarok ilyet, ti mit gondoltok?
trollok pls ne fárasszanak
Mindenképp apple-t szeretnél?
Szerintem le lehetne gondolkodni mondjuk egy Samsung s7 vagy s8 telefonon.
Nekem is sok apple volt, de végül egy s7 edge-t vettem.
Iphone 7-et vennék a te helyedbe vagy iphone 7 plus-t.
X-et nem vennék, nekem annyira nem tetszik a kinézete, meg ez az arcfelismerő se.
Ha nem szeretnél 7-et és 8-at akkor vegyél szerintem 6s-t, bár nem tudom, hogy az megéri-e még, de én inkább 7-et vennék.
Igaz nekem nem iphone-om van, szóval nem értek ehhez, ráadásul most lesz majd új telefonom egy Samsung.
Én arra gondolok, hogy várnék még :)
Pont most jön a hisztiáradat, hogy válik el a kijelző az
új iphone-oknál is. Ha nem akarod, hogy csak 1 hétig
legyen telefonod, utána pedig csak a szervízmunkalapot
nézegesd, nyugodj meg, nagy levegő, és pihi :)
Ha vársz tavaszig, talán jöhet egy újabb modell, mondjuk a mostani SE javítása X-es formaterv irányába.
Egyébként az SE szerintem az egyik legjobb iPhone amit valaha csinálhattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!