Nektem mi a fontosabb? A nagyobb kijelző* vagy a nagyobb teljesítmény egy telefonnál?
nagyobb kijelző - nagyobb méretben, felbontásban vagy akár szebb (pl.: edge)
Gondolkozok egy iphone se-n, de az a 4" elég kicsinek tűnik. Használtam 1-2 hónapig 5s-t és nem éreztem kicsinek semmi bajom nem volt vele, de mégis csak 4".
Nagyobb kijelző szerintem sokkal fontosabb mint a hardver. (50-80 ezertől mert ott már a normálisabb telefonoknak 2 évig biztos elég lesz annyi erő)
Hiába erős a telefon ha zavaróan kicsi a képernyője. Szinte minden téren előny a nagyobb kijelző: pl. olvasásnál, film/videó nézésnél, játéknál. Minden átláthatobb és talán a szemnek sem kell annyira erőlködnie hogy lásson valamit. Én 5"-nál biztos nem vennék kisebbet. Elég rossz élmény volt mikor 2 év után rá voltam kényszerülve hogy egy 4" telefont használjak 5" helyett.
Teljesítmény. Mert a nagysága legyen a fontos. A telefon telefonalasra meg sms-re
Vagy facebook meg a Messengerre való. Arra elég egy kissebb telefon. Ha meg a jatekra akarod használni akkor tabletet vegyél és nincs gond a merettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!