Samsung g. s2 vsiphone4 vajon melyik a jobb? mert egyik azt mondja jó az iphone másik hogy nem mert lefagy. Szóval ez az egyik.2 galaxy kijelzője csak bőrre reagál? Magyarán hőérzékelős mert ez lenne a fontosabb dolog hogy a zsebembe ne nyomódjon el?
A zsebedben megnyomódás ellen való a "billentyű zár" ezt mind a kettő tudja.
Egyébként teljesítményben kb ugyan ott van a 2 telefon a különbség ami viszont nagy az ios talán stabilabb, gördülékenyebb (optimalizáltabb)
az android könnyebben testre szabható és sokkal szabadabb
Magyarul az androiddal foglalkozni kell (lehet) viszont ha foglalkozol vele akkor könnyebben lehet jó dolgokat kihozni mint iphone-ból
Szerintem galaxy.Nekem az van,nem tudom hogy hőérzékelős-e de ha ráraksz olyan képernyőzárat ami csak kóddal "nyílik" akkor biztos nem nyomódik el.
Amúgy attól függ mi kell:Android vagy IOS.
Galaxy S2 kétmagos,szerintem gyorsabb mint osztálytársam Iphoneja.
Előző vagyok
Nekem se fagyott még le soha az iPhone 4 (novembertől van meg).
Nekem azért fagyot az iphone... :)
De azért nem egy jellemző hiba
Köszi az eddigi válaszokat. Mondjuk igen kódzárral jó lesz.
Ak végülis mind1 melyiket választom, még alszom rá egyet :)
Nem hőérzékelős. Amikor az ujjbegyeddel hozzáérsz, akkor a csekeély elektromos vezetés zárja az áramkört és így "tudja" a telefon, hogy meg lett nyomva.
Létezik másik típusú kijelző, ott két egymáshoz közel helyett membrán van, az a fizikai benyomódástól (körömtől is) összenyomódik és az zárja az áramkört.
A zsebedben nem csinál semmit, mert nem a bőröddel érintkezik, önmagában a testhőre nem reagál, csak a bőrön levő picike elektromos vezetésre.
Köszi de melyik melyik? Szóval melyiknek milyen
iphone, galaxy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!