A macskám most 2 napja tüzel (elsőnek) és azt sze retném megtudni hogy valahogy észre e lehet venni ha már megtörtént a dolog a a másik fiú macskával?
Igen észre!
Nagyon ellustul és többet kér enni (sokat nyávog)! Ezt csinálja az én kismacskám is( 9 hónapos)
Mivel most már nem csak neki kell jóllaknia, hanem a pocakban lévőknek is! Nagyon gyorsan fejlődnek a hasába, szóval ha ezt tapasztalod akkor ne nagyon szorongasd inkább sokat simogasd!
Nem lenne ilyen probléma ha ivartalanítva lenne!
Ha két napja tüzel akkor te nem tudod észrevenni ha már befedezte a kandúr.Reméljük nem sikerült nekik semmit összehozni!
1esnek:9 hónaposan még kölyök a cicád és máris vemhes..Gratulálok igazán a macska érdekeit tartod szem előtt.
Igen. mivel 8 hónaposan már érett a macska, eddig ahány macskám volt, mindig 8-9 hónaposan már vemhes volt!
És ha utána jársz akkor minden macskánál így van!
De mivel nekem arra nincs pénzem hogy ivartalanítsam, így vemhes lett!
(De azért etetni tudom)
Köszönöm a felvilágosítást :) Talán értek ahhoz ami a hobbim..Kérlek nem mond,hogy 8 hónaposan készen áll arra,hogy kölykei legyenek!A kislányok is 14 évesen elkezdenek menstruálni mégse szülnek..
Ivartalanításra nincs pénz,de etetni 5 kölyköt arra van?Rengetek ivartalanítási akció van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!