Nektek egy iPhone-nál inkább a teljesítmény vagy a tárhely fontosabb?
Nehéz kérdés. Nekem 64gigás 6S van. Nem vettem volna helyette semmiképpen sem 16gigásat, sem sima 6-osat.
Ha muszáj lenne választanom, akkor talán a 64 gigás 6-osat választanám, mert szerintem a 16GB nagyon-nagyon kevés. Legalábbis nekem.
A live photos, 3D touch, 4K videófelvétel meg szerintem nem olyan borzasztóan fontos dolgok.. Én ezek közül csak a 3D touch-t használom, de azt is csak ritkán. Engem a 6-osban a kamerája zavarna legjobban.
Az Iphone-nál nekem az a fontos, hogy tudjak vele telefonálni, SMS-t küldeni, és kész.
Régi Iphone-om van (3G), de van itthon a családban annál újabb modell is.
Már gondolkodtam azon, hogy majd idővel veszek egy új modellt, de végül is nem sok értelmét látom lecserélni a 3G-t. Maximum gamelni meg netezni kéne egy új Iphone, de azt meg tudok a másik telefonomon is. Majd meglátjuk, hogy lesz, és hogy mire kell, ha mégis veszek egy újat, és annak értelmében döntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!