Miért van az, hogy nem tud többet az a telefon, ami százezrekbe kerül, mint az ami jóval 100 ezer forint alatt is megvan, mi benne a drága?
Szándékosan nem neveztem meg márkát, de mindkét árkategória alatt két különböző márkát lehet érteni és relatív mi számít drágának, de árban nyilvánvalóan drágább készülékről beszélünk.
A kérdés adott; mit fizetünk meg?
29/30 Abszolút egyetértek!
30/30 Senki se mondta, hogy ugyanaz van benne, csak azt állítottuk, hogy JOBB van benne. Szerintem ez önmagában bőven kimerít mindent.
33:
Én anno fejlesztőként használtam drága telefont, konkrétan a Samsung aktuális csúcsmodelljét, és iPhone-t is. Azért fontos, hogy munka volt, mert így nem költöttem rá, nem vagyok elfogult. Nem láttam egetverő különbséget. 50-60 ezer felett nem veszek telefont, ez kb. a havi fizetésem, efelett túlköltekezésnek érezném.
"50-60 ezer felett nem veszek telefont, ez kb. a havi fizetésem, efelett túlköltekezésnek érezném."
50-60 ezer a havi fizetésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!