Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az, hogy nem tud...

Quatermain kérdése:

Miért van az, hogy nem tud többet az a telefon, ami százezrekbe kerül, mint az ami jóval 100 ezer forint alatt is megvan, mi benne a drága?

Figyelt kérdés

Szándékosan nem neveztem meg márkát, de mindkét árkategória alatt két különböző márkát lehet érteni és relatív mi számít drágának, de árban nyilvánvalóan drágább készülékről beszélünk.

A kérdés adott; mit fizetünk meg?

2020. nov. 12. 21:30
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

29/30 Abszolút egyetértek!

30/30 Senki se mondta, hogy ugyanaz van benne, csak azt állítottuk, hogy JOBB van benne. Szerintem ez önmagában bőven kimerít mindent.

2020. nov. 13. 21:46
 32/35 anonim ***** válasza:
0%
Valóban kimerít mindent. Ahogy az is, ha azt mondom, hogy aki sok répát eszik, örökké él. Még egyszer megkérdezem: melyik két termékről van szó?
2020. nov. 13. 21:49
 33/35 anonim ***** válasza:
38%
Ha egyszer az életben veszel egy drágább telefont, majd rájössz mi a különbség.
2020. nov. 14. 09:08
 34/35 anonim ***** válasza:

33:

Én anno fejlesztőként használtam drága telefont, konkrétan a Samsung aktuális csúcsmodelljét, és iPhone-t is. Azért fontos, hogy munka volt, mert így nem költöttem rá, nem vagyok elfogult. Nem láttam egetverő különbséget. 50-60 ezer felett nem veszek telefont, ez kb. a havi fizetésem, efelett túlköltekezésnek érezném.

2020. nov. 14. 13:36
 35/35 anonim ***** válasza:

"50-60 ezer felett nem veszek telefont, ez kb. a havi fizetésem, efelett túlköltekezésnek érezném."

50-60 ezer a havi fizetésed?

2020. nov. 20. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!