Miért van az, hogy nem tud többet az a telefon, ami százezrekbe kerül, mint az ami jóval 100 ezer forint alatt is megvan, mi benne a drága?
Szándékosan nem neveztem meg márkát, de mindkét árkategória alatt két különböző márkát lehet érteni és relatív mi számít drágának, de árban nyilvánvalóan drágább készülékről beszélünk.
A kérdés adott; mit fizetünk meg?
Azt fizetjük meg, hogy többet tud-Nincs olyan, hogy egy 100k alatti annyit tudna, mint egy csúcskategóriás készülék, bármit is mondasz így, konkrétumok nélkül.
Na meg a márkát.
Én is sokáig szkeptikus voltam ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, főleg telefon terén. Már majdnem rábeszéltek ezekre a "flegsip gyilkos" telefonokra.
Sok haverom, meg sima netes kommentelő nevetgél a markában, hogy haha! ő megvette a saomi nemtudom már hány ezredik fajtáját ugyanabban a kategóriában ötödannyiért, mint én a szamszung zászlóshajómat.
Különbség: míg az ő telefonjaik kicsit több mint fél év után már akadoznak, befagy, akkumulátorcseréken vannak túl, nem képes a friss teljesítményére. A GSM-ből elzavarják, ha be akarja számíttatni, esetleg adnak érte 15-20 ezer forintot.
Addig az én 3 évvel ezelőtti csúcstelefonomat kb. még további 2 évig minimum nem tervezem lecserélni, mert a mostani 3 évvel későbbi változata sem jobb SEMMIVEL. (csak papíron)
Egyedül azt elismerem, hogy akkumulátorban és kamerában fejlődött az enyémhez képest, de amíg 1 teljes napot kibírok töltés nélkül, és egy közepes kategóriájú fényképező minőségű képet tudok csinálni, nincs okom lecserélni.
Plusz, ha most elvinném egy GSM-be még mindig adnának érte legalább 80 ezer forintot. De ha meghirdetném jófogáson, 100 felett is elvinnék.
Csak ennyi a különbség.
Többet tud, csak te vagy hozzá kevés.
képezd magad ombre!
Miért is pontoztátok le 3-mast? Mondjatok légy szíves 2telefont, amiben ugyanaz a hardver és szoftver van, de az egyik több százezerrel drágább. Ha nem tudtok, akkor pedig ássátok el magatokat, ezek után... Pofám leszakad!
Már a kérdés önmagában is egy téves állítást tartalmaz, felesleges is rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!