Miért van az, hogy nem tud többet az a telefon, ami százezrekbe kerül, mint az ami jóval 100 ezer forint alatt is megvan, mi benne a drága?
Szándékosan nem neveztem meg márkát, de mindkét árkategória alatt két különböző márkát lehet érteni és relatív mi számít drágának, de árban nyilvánvalóan drágább készülékről beszélünk.
A kérdés adott; mit fizetünk meg?
Igen, miután újraolvastam amit írtál, rájöttem, hogy írtad is, hogy Samsungod van. Bocsi!
@10 vagyok.
Kérdeztem valamit. Ha nem tudtok írni két olyan telefont, amire igazak a fenti állítások, akkor hogy van pofátok lepontozni, szó nélkül? De komolyan kérdezem! Undorító...
7:
2-3 év lesz az a fél év, én most cserélem a közel 3 éves Redmi 4x-et, mostanában kezdett kicsit akadozni, és nem érdekel, megveszi-e valaki, akkor került 46 ezerbe, az új most kerül 50-be.
Nincs ilyen eset. Épp ez a lényeg. Ha minden telefonban ugyanaz a hardver és szoftver lenne, nem lehetne az egyiket százezrekkel drágábban eladni, mint a másikat. De mond meg akkor, hogy mivel tud többet egy iOS, mint egy Android! Mert én próbáltam már mindkettőt, és az iOS-nél mindig csak azt tapasztaltam, hogy alap dolgokban lekorlátoz, és amit az Androidon 2 gombnyomással megcsinálok, ahhoz az iOS-nél külön app kell. És mégis megvehetsz egy olcsóbb, sokkal felhasználóbarátabb és ugyanolyan tartós telefont a sznoboknak gyártott Ájfos helyett...
Szerintem például sokkal kényelmesebb, felhasználóbarátabb az IOS, de talán csak azért, mert azt szoktam meg. Csak a kérdés nem a szoftverre vonatkozott, hanem tudásra, amiben alig van különbség abból a szempontból, hogy milyen a szoftver. A hardver számít.
Te is elmondtad: NINCS ILYEN telefon. Akkor meg? Könyörgöm, mit nem lehet azon érteni, hogy ami drágább, az erősebb, gyorsabb, tartósabb? (pl. egy Iphone-t 5-6 évig is használhatsz az aktuális friss szoftverrel, míg Androidon pár éven belül már nem támogatják az adott mobilt, ez például IOS előnyhöz elfelejtettem)
Még MINDIG várom a kérdésemre a választ, akkor másvalakitől: Nevezzen még két olyan telefont, amik egyenlő erősek, de az egyik százezrekkel drágább, mint a másik! Ha nem tud, mondja el, hogy mi indokolja a lepontozásomat! Ha ezt sem tudja értelmesen, érvelve megtenni, akkor tiszteletteljesen eláshatja magát.
Nem szoktam ebbe a kategóriába írogatni, de azt feltételezném,hogy aránylag normálisabb emberek vannak itt, erre olyan a színvonal, mint az ezotériában és a politikában! Nevetséges...
18:
Pl. iPhone 12 pro Max 256 GB és Samsung Galaxy Note 20 között azért van egy 150 ezres különbség úgy, hogy van amiben egyik, van amiben másik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!