100 ezer forint körül (+20 ezer a max) szerintetek melyik telefon érné meg legjobban?
A fő preferenciáim azok, hogy jó legyen a kamera, gyors legyen, illetve az aksija sokáig bírja. Ha lehet akkor az se ártana ha vízálló lenne.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
100.000 és környéke:
Iphone SE 16-os vagy 32-es.
A Samsung ilyen sorozata, az A3 vagy A5 és A7 nagyon jó telefonok.
Tehát az A5 jó választás szerintem.
Nexus 5x (83000 Ft körül) vagy Nexus 6P (nehezebben találsz ilyet kb 116 ezer ft körül volt nemrég)
Mindkettőben ugyanaz a kamera van, de a Nexus 6P valamivel többet tud, viszont drágább is. Gyönyörű képeket lehet készíteni velük.
Itt egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=BEWUPYELtYs
Annyi a hátrány, hogy a Nexus 5x nél 4K felbontásban nagyon rossz a képstabilizátor, ezért inkábbb csak 1080p ben érdemes vele videózni. Nekem Nexus 5x em van így írnék róla véleményt:
Előnyök:
- Jó kamera
- Gyors és még 2018 őszéig garantált android frissítések
- Szép Full HD felbontású kijelző
- Gyorstöltés (USB-C csatlakozóval, bár valakinek ez hátrányt jelent, nekem nem)
Hátrányok:
- Nem bővíthető memória (ezért legalább 32gb -s verziót ajánlom)
- Lehetne nagyobb akksi, de egy napot kibír átlag használat mellett 2 év használat után is.
Szerintem baromi jó telefon és az egyik legjobb árérték arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!