Telefont 60 ezerért?
telefonvásárlás elött állok. Olyan 60 ezer forint körüli a keretem. Nem felvágós telefont keresek, hanem ami ár/érték/teljesítmény arányban a legjobb. Youtube, böngésző, néha napján játék is menne rajta. Iphonoktól kíméljetek, nem szeretem öket. Márka mindegy, szín nem fontos. (Azért ne valami extra vagáns pink legyen mert fiú vagyok). Fontos a 3000 de inkább 4000 mAh fölötti akku. Kamerája használható legyen, belső tárhely szempontjából minél több annál jobb. Én elsőre ezeket nézegettem:
Innen nagyon csábítóan néz ki a redmi Pro High Edition, úgy összességből innen ez tűnik a legjobbnak, de akármi más is jöhet.
Ezek közül bármelyik Xiaomit nyugodtan veheted. Huaweit is, ha valóban 3GB ram van benne (csak mert itthon hivatalosan a 2gb ramos változat kapható a 2016-os P9 Lite-ból, de gsm-ben simán lehet szürkeimportos 3gb-s).
#1 Miért is hülyeség pl. a Xiaomi? Nekem az van (Redmi 4 Prime) és szeretném ha elmondanád, mi a bajod vele, mert én meg vagyok elégedve a sajátommal.
Redmi Note 4 +1.
Egyszerűen Best Buy.(takarékos de erős SoC, jó anyaghasználat, nagyon jó üzemidő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!