Milyen telefont ajánlanátok maximum 100 ezer forint környékéig?
Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 11:37
1/4 anonim válasza:
Redmi széria és akkor még pénzed is marad.
2/4 anonim válasza:
Xiaomi Pocophone F1
Xiaomi Mi 9 Lite
Xiaomi Mi 9T Pro
Samsung Galaxy A70
Samsung Galaxy A50s
Samsung Galaxy A51
Motorola Moto G8 Plus
A Xiaomi Redmi Note 8 Pro kamerában brutális, viszont a MediaTek processzor miatt nem ajánlom nyugodt szívvel!
3/4 anonim válasza:
Teljesen jó az előttem lévő felsorolása, de a Redmi Note 8 pro , G90T processzorát nem értem miért nem ajánlja nyugodt szívvel. Én nyugodt szívvel ajánlom. Stabil, nem fagy, jó teljesítményt nyújt. Antutuban nyilván kicsit megtévesztő a 282 ezres pontszám, egyébként az aritmetikai egysége kb. Exynos 9611, vagy Kirin 710, Snapdragon 665 szinten van, vagy kicsit erősebb, de ettől ezen az áron abszolút ajánlott vétel!
4/4 anonim válasza:
Nem megtévesztő a pontszám, teljesítményben teljesen azonos paraméterek mellett is a MediaTek processzorok a leggyengébbek, minden más processzorgyártó jobbat csinál, ezért nem ajánlom! A Qualcomm viszont a másik véglet, na az a legjobb, egyik típusánál sem lehet panasz a teljesítményre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!