Hogyan működik az "öntisztítós" gáztűzhely?
Figyelt kérdés
Anyukám szeretne ilyet mindenáron, mert rendszeresen ráég a kicsöpögött rész a tűzhelyre, és nem tudja jól levakarni róla. Emiatt szeretne egy ilyen öntisztítós funkciójút venni, de én nem értem, hogy ez hogyan működik, és hogy tényleg megéri-e. Valaki esetleg tudna tapasztalatot mondani?2022. jan. 24. 10:49
31/36 anonim válasza:
29: és esetleg vegyétek figyelembe azt is, hogy az indukcióshoz nem minden meglévő fazék-lábas alkalmas! Tehát lehet, hogy le kell cserélni az edénykészletet, ha pl. olyan rozsdamentes készlete van, aminek az alja alumínium-szendvicstalp. A régesrégi zománcos vaslábasok jók az indukcióshoz is, de ami nem mágnesezhető, az nem alkalmas.
32/36 anonim válasza:
Én nem tudom hogyan főztök, hogy utána letisztítani nem tudjátok. Én minden mosogatás végén leveszem a rácsot és áttörlöm mosogatószeres ronggyal. Ennyi. Mindig tiszta. Igaz nem ragyog, mert csíkosra szárad meg, de nem dizájnelem, itt az a lényeg, hogy a zsír, ételszennyeződés ne halmozódjon fel.
33/36 anonim válasza:
Hát igen, a #32-nél a pont!
Ha valaki ilyen "kifutósan" főz, akkor érdemes minden egyes főzés után letakarítani a rácsot, meg a rózsák közötti felületet.
34/36 anonim válasza:
#32 en hetente szoktam es eddig mindent le tudtam vakarni rola. szerintem akinek ez ekkora problema az valszeg soha nem tisztitotta miota megvette es most jott ra hogy undoritoan nez ki
35/36 A kérdező kommentje:
34:Tisztítjuk mi is amilyen gyakran csak lehet, de sajnos sokszor nincs mindig lehetőség egyből letakarítani, ilyenkor meg már megette fene az egészet. Ráadásul nincs olyan, hogy ne égjen meg valamennyire, amikor nem is fut ki, mégis tiszta fekete lesz valahogy kisebb-nagyobb részben a felület. Másokat szerintem ne minősítsünk egy kérdés alapján.
2022. jan. 25. 17:16
36/36 anonim válasza:
A főzőfelületre tegyetek alufóliát, amit csak cserélni kell, ha koszos lesz. Egy főzőműsorban láttam, megcsináltam,azóta nincs gond a tűzhellyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!