Gáztűzhelyből folyamatos, gyors kattogó hang jön?
Figyelt kérdés
Rendes állásban vannak a gombok, a gázcsap is elzárva, mégis folyamatos, gyors, kattogó hang jön a gáztűzhelyből (nincs elektromos opció rajta). Mitől lehet ez?2022. jan. 16. 10:27
1/8 anonim válasza:
Ahogy hül úgy "zsugorodik", teljesen normális jelenség.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt bekapcsolva már legalább 2 napja, hozzá sem nyúltunk.
2022. jan. 16. 10:32
4/8 krisszalai válasza:
Nem elektromos :)
Mozgatására mi történik?
5/8 anonim válasza:
"Nem elektromos :)"
Ezt miből gondoltad? Ja, tudom, most az a rész jön, hogy azt írta hogy nincs elekrtomos opció. Az nincs, de szikragyújtás az igen, és az ütemesen gyorsan kattog. Ezért tanácsoltam hogy húzza ki. De szerintem már megtette.
6/8 krisszalai válasza:
Igazad van! Most jutott eszembe, nekünk olyan gáztűzhelyünk volt, aminek a sütő részét szikra gyújtotta! Felül lehet nem is volt gyújtása, erre nem emlékszem. Akkor egyértelmű :)
7/8 A kérdező kommentje:
Kihúztam (a szikragyújtó valóban elektromos), de nem szűnt meg. Végül kiderült, hogy nyitva volt a gáz, annak az elzárásával egyből megszűnt. Azóta nem volt ilyen probléma viszont, lehet van valami baja az eszköznek?
2022. jan. 23. 19:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!