Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mosogatógépem nem kapcsol...

A mosogatógépem nem kapcsol be. (?)

Figyelt kérdés
Ezen a héten még simán működött, fiam barátnője indította be talán 2 napja, semmi gond nem volt. Ma szépen tettem bele sót, öblítőszert, mosószert és nagy vidáman megnyomtam a start gombot... és semmi nem történik. Mi lehet ez??

tegnap 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd a hálózati csatlakozót, áramot kap?
tegnap 09:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen.
tegnap 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kiment benne a biztosíték. Ennek általában oka van, így érdemes szerelőt hívni. Persze lehet, hogy egy áramlöketet kapott és ettől ment ki, de ezt nem tudhatod, így jobb ha inkább szakember látja akkor is, ha csak ennyi a gond.
tegnap 10:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Mármint benne van biztosíték?

Felhívtam a szervizt, iszyonyatosan drága a kiszállás. 😢

tegnap 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, a háztartási gépekben szokott lenni, hogy ha valami gond van ne tegye tönkre az egész készüléket, így javítható lesz. De igen, az a gond a javítással, hogy jobban megéri újat venni, olyan sokba kerül.
tegnap 10:56
 6/7 A kérdező kommentje:
* iszonyatosan
tegnap 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem, nagyon köszönöm, ezt nem tudtam.

Hát se újra, se javításra nincs igazán pénzem. Jó nagy szívás ez most.

tegnap 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!