Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan működik az "öntisztítós...

Hogyan működik az "öntisztítós" gáztűzhely?

Figyelt kérdés
Anyukám szeretne ilyet mindenáron, mert rendszeresen ráég a kicsöpögött rész a tűzhelyre, és nem tudja jól levakarni róla. Emiatt szeretne egy ilyen öntisztítós funkciójút venni, de én nem értem, hogy ez hogyan működik, és hogy tényleg megéri-e. Valaki esetleg tudna tapasztalatot mondani?
2022. jan. 24. 10:49
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Minket kifejezetten az érdekelne, hogy bármiféle öntisztítási funkció használható-e a gáztűzhely tetején, ahol a leveseket meg ilyeneket főzzük. A sütőrész sem utolsó, de nem az a lényeges igazából. Akkor ez kizárólag csak a sütőre van? Nincs semmilyen belső öntisztító funkció a tűzhely tetejére?
2022. jan. 24. 11:31
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
A suto resz ontisztito nem a teteje 😅 olyan nincs amire te gondolsz. A tetejet egybol le kell torolni es akkor nem kell vakarni.. vagy foliazd le
2022. jan. 24. 11:32
 13/36 A kérdező kommentje:
Rendben, kár :( Köszönöm a válaszokat :)
2022. jan. 24. 11:38
 14/36 anonim ***** válasza:
84%
11# ha írnak is ilyet az parasztvakítás. Ahogy kivesézte a válaszoló a pirolitikust annyi lehetőség van. Jóféle tisztítószer ami segít a problémátokon, esetleg Oxfordban lehetnek ilyen varázstűzhelyek.
2022. jan. 24. 11:39
 15/36 anonim ***** válasza:
63%
#14 gondolom Oxford alatt Roxfortot ertettel...
2022. jan. 24. 11:46
 16/36 anonim ***** válasza:
63%
15# nem tudom, volt az a sorozat varázslógyerekekkel, két vonatsín között nekiszaladtak a falnak és ott volt ez a város.
2022. jan. 24. 11:51
 17/36 anonim ***** válasza:
63%
Moziban is ment egy darabig.
2022. jan. 24. 11:52
 18/36 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, hideg zsíroldó (pl. Welldone) a leghatékonyabb megoldás, még ha agresszív is ez a szer.. Tehát csak gumikesztyűben!

A rácsokat be lehet tenni a mosogatógépbe, de ha régebbi odaégések vannak, azt sem árt "előkezelni" a zsíroldóval.

2022. jan. 24. 11:56
 19/36 anonim ***** válasza:
78%
Semmi értelme. A sütőtisztításnak az a titka, hogy rögtön használat után ki kell mosni. Ha bennehagyod és úgy használod újra, akkor már rá fog égni, akkor jön a vakarás.
2022. jan. 24. 11:56
 20/36 anonim ***** válasza:
78%
#16 nem tudom te melyik barlangban elsz ahova nem jutott el a Harry Potter. konyv es filmsorozat amugy. Roxfort nem egy varos hanem egy iskola
2022. jan. 24. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!