Hogyan működik az "öntisztítós" gáztűzhely?
Figyelt kérdés
Anyukám szeretne ilyet mindenáron, mert rendszeresen ráég a kicsöpögött rész a tűzhelyre, és nem tudja jól levakarni róla. Emiatt szeretne egy ilyen öntisztítós funkciójút venni, de én nem értem, hogy ez hogyan működik, és hogy tényleg megéri-e. Valaki esetleg tudna tapasztalatot mondani?2022. jan. 24. 10:49
21/36 anonim válasza:
Ebben az értelemben úgy működik az öntisztítós gáztűzhely, hogy "Ön letisztítja". :-))))
23/36 anonim válasza:
20# Azóta már beugrott. Holnapra meg már meglesz percről-percre a cselekmény! Sőt, most kistükörrel megnéztem és van a derekamon Voldemortos tetkó. Csak olyan rég volt, hogy akik a film idejébe moziba jártak, most demens öregek.
24/36 anonim válasza:
25/36 anonim válasza:
Indukciósnál kevésbé problémás. Mert ott nem alulról fűt egy hevített fűtőszál, aminek a hője át kell haladjon a főzőlapon, és elnyelődnie az edény falában hogy melegedjen, hanem elektromágneses hatás közvetlenül az edény anyagában idéz elő hőfejlődést, ezzel a főzőlap hőterhelése alacsonyabb, a ráégéssel együtt.
26/36 anonim válasza:
Kérdező, ez megfontolandó, amit a 25-ös ír.
Hogy ne gáztűzhelyet vegyetek, hanem indukciósat (villany).
Mert azt könnyű tisztítani. Bár én már láttam olyan háziasszont, aki profin ráégette arra is a cuccot. :-D
Persze az átállás nem könnyű annak, aki világ életében gázon főzött...
27/36 Szirty válasza:
"A főzőfelületre gondolok, nem a sütőrészre. "
Az úgy öntisztító, hogy Ön letisztítja...
29/36 A kérdező kommentje:
Igen, most elgondolkodtunk az indukciósban. Csak elég régiek a panelben a vezetékek (szóval kb. 50 évesek), korábban sok problémánk volt rövidzárlatokkal, pár éve cseréltünk a lakáson belül olvadóbetétes áramkörről ilyen kapcsolgatósra (csak fel kell pöckölni, ha valahol leverődésre kerül az áram), ami jelentősen javította a helyzetet, azóta ritkán megy el az áram, de sajnos előfordul. Így is ajánlott lenne váltani indukciós tűzhelyre? Mennyire fogyaszt áramot?
2022. jan. 24. 14:00
30/36 anonim válasza:
Nézd meg a teljesítményét. 16Amper az 3500 watt körül van, az össz amit elbír a hálózat. Ha nincs nagyon más nagy fogyasztó akkor lehet, esetleg ügyeljetek, hogy ne menjen minden egyszerre, mosógép, klíma, főzőlap, hűtő, hanem egymás után moss süss és klímázz pl. Válasz ki árban megfelelő készüléket és neézd meg a teljesítményét. Az összes lapra írja, laponkénti lebontást is. Esetleg elég lehet egy kettes főzőlap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!